Forum » Loža » Pa sej ne moreš verjet.
Pa sej ne moreš verjet.
sid911 ::
bošček
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
Kaufmann ::
Don't OC again, you rude person
Ja kaj si mu pa povedal. Pač mu je ne prodat.
Ja kaj si mu pa povedal. Pač mu je ne prodat.
ni podatka
_Dejan_ ::
Pa mu ne rabiš prodat.
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
sid911 ::
potencialen kupec pač meni, da OC ni dobro del grafi...previdnost pač..ali pa hoče prit poceni do dobre grafe....
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
Lime ::
Pozabil si napisat, da si odstranil original cooler in da zato vga ni več v garanciji.
Jaz ti dam 20.000
Jaz ti dam 20.000
Dr_M ::
MEDENA: resno, kok si ti str? 15,16...?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Jackal ::
Sem ob pogledu na naslov teme takoj pomislil: Spet se je nekaj podražilo oz. spet je šlo nekaj na slabše za študente.
Za samopomilovanje ni potrebno odpirat tem.
Za samopomilovanje ni potrebno odpirat tem.
Myth ::
Hmm... Medena, pa kaj maš ti vedno neke teorije zarote??
Pa dobro, ne bom o tem.
Ja, pač si OC-jal. Garancija šla. Pika, konec debate.
Zdaj sem pogledal cene ... 50k+-% nova.
Ja, kolko pa bi te ti rad?? Ne pozabi da niti ni nova več tolko.
Jaz ti dam 30k, pa roka.
Pa dobro, ne bom o tem.
Ja, pač si OC-jal. Garancija šla. Pika, konec debate.
Zdaj sem pogledal cene ... 50k+-% nova.
Ja, kolko pa bi te ti rad?? Ne pozabi da niti ni nova več tolko.
Jaz ti dam 30k, pa roka.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Stepni Volk ::
Oznako PERSONA RUDIS pridobijo ljudje, ki kršijo pravila obnašanja navkljub opozorilom (glej 22. člen pravil)... seveda z nadaljevanjem svojega vedenja lahko "pridobijo" še marsikaj.
Keyser Soze ::
Jp, jaz se bolj smejim folku, ki je tako "trapast", da hoče rabljeno zadevo prodati po ceni nove. In s tem zadeve ne proda toliko časa, da ji cena pade na ali pod višino ponudbe na začetku.
Jaz ti ponudim 35, če je vse tip top, pa da ima dva DVIja, in neokrnjeno garancijo z računom. Kaj pa jaz vem kako si ti to navijal. Brez coolerjev in tja v 150°. Pol mi pa crkne čez en teden te pa pretepem. Se ne splača prodajat za preveč denarja.
Jaz ti ponudim 35, če je vse tip top, pa da ima dva DVIja, in neokrnjeno garancijo z računom. Kaj pa jaz vem kako si ti to navijal. Brez coolerjev in tja v 150°. Pol mi pa crkne čez en teden te pa pretepem. Se ne splača prodajat za preveč denarja.
Ziga Dolhar ::
Dobra grafa, Medena. Tudi glede na tvoje finančno stanje, ki ga opisuješ v vsaki drugi temi.
https://dolhar.si/
Dr_M ::
Tic: mas kej pametnga za povedat?
The reason why most of society hates conservatives and
Vikking ::
Medena: Tudi jaz ti ne b hotel dati več kot 30k za grafo ki je bila OC (seveda če stane nova cca 50k kot je nekdo prej napisal).
Stepni Volk: Oznako PERSONA RUDIS pridobijo ljudje, ki kršijo pravila obnašanja navkljub opozorilom (glej 22. člen pravil)...
še posebi bi podčrtal ki kršijo pravila obnašanja navkljub opozorilom kajti če bi moderatorji upošteval pravila, potem bi jaz osebno bil sigurno obveščen/opozorjen, vendar mi je nekdo ta naziv prilimal, potem pa terjal opravičilo (you can wish mtf).
Zato spremeni pravilo v: Oznako PERSONA RUDIS pridobijo ljudje, ki kršijo pravila obnašanja brez opozorila
Stepni Volk: Oznako PERSONA RUDIS pridobijo ljudje, ki kršijo pravila obnašanja navkljub opozorilom (glej 22. člen pravil)...
še posebi bi podčrtal ki kršijo pravila obnašanja navkljub opozorilom kajti če bi moderatorji upošteval pravila, potem bi jaz osebno bil sigurno obveščen/opozorjen, vendar mi je nekdo ta naziv prilimal, potem pa terjal opravičilo (you can wish mtf).
Zato spremeni pravilo v: Oznako PERSONA RUDIS pridobijo ljudje, ki kršijo pravila obnašanja brez opozorila
iso2000 ::
Tolažba za vse "bad guys":
Lepa dekleta ljubijo barabe.
Lepa dekleta ljubijo barabe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iso2000 ()
SebaR ::
ROFLMAU, tale topic je največji smeh na Slo-techu
Bad boys.
Bad boys.
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Peticija zoper naziv Persona rudis (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 15186 (11894) | Mavrik |
» | Sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15409 (10040) | JanezekNovak |
⊘ | Prosim, da brišite moj račun (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6190 (4260) | OwcA |