» »

Acer in ventilacija...

Acer in ventilacija...

Mulh ::

Imam prenosnik Acer Aspire 1672WLMi, in imam problem, namreč ko odklopim stvarco iz elektrike, da laufa na baterijo, se samodejno požene vsa ventilacija, vsi ventilatorji začno delat na vse, kar me seveda moti, prvič zaradi glasnosti, drugič pa porabi batreijo, saj mi jo skuri v dobri uri, ko pa ga spet priklopim na elektriko se počasi umiri, a ne bi blo bolj normalno obratno ? Pa men tem ko dela na baterijo nisem počel nič zahtevnega, le v word sem pisal... ? :\

lp
  • spremenil: Mulh ()

Tuhi ::

Zivijo!
Mogoce imas kaksen spy programcek instaliran, ki ti obremenjuje procesor. V power shemi pa imas nastavljeno tako, da ko imas prikljucenega na elektriko je dela procesor samo na npr. 10%, in to ga ne segreje toliko, da bi zaceli delat ventilatorji, ko pa prikljucis na baterijo pa imas nastavljeno, da lahko dela procesor s polno mocjo in to ga toliko obremeni, da se zacne greti!
Poglej mal kako imas nastavljeno power shemo in kateri progarmi vse ti delajo v processes meniju ter koloiko obremenjujejo procesor!

LP

Mulh ::

Sem testiral, in v task maneger mi je vseskozi kazalo od 0 - 10 % obremenjenosti, inštaliranega pa tudi nimam nič posebnega razen programov za oblikovanje besedila in slik...

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pregrevanje GPU

Oddelek: Pomoč in nasveti
191572 (1114) ExSpirit
»

Best practices polnenja baterij v gadgetih?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
323540 (2687) Jst
»

Prekinjanje brezžične povezave

Oddelek: Pomoč in nasveti
61000 (837) voyocelje
»

Brezžična povezava

Oddelek: Omrežja in internet
5808 (607) LJ4L
»

zelo dolgo zaganjanje windowsov