Forum » Igre » NE DELA Wolfenstein Enemy Territory zakaj
NE DELA Wolfenstein Enemy Territory zakaj
zombies ::
Zdele že 2 dni mi ne dela Wolfenstein Enemy Territory res čudn servejov mi ne najde isto se je nardil tud še pri parih frednih če gdo kej ve naj pove
Matek ::
Najverjetneje imate vklopljeno opcijo auto update, kar pomeni, da ste si naložili zadnji patch 2.60 (lahko, da ste to naredili tudi ročno). Ta patch je sicer ok, ampak še ni sprejet s strani lig, ker zanj ni primernega etproja (s sedanjim so težave). Posledično je nov patch nameščen tudi na zelo malo serverjih in zato bi lahko imeli probleme.
Ampak to je samo ena možna razlaga, napiši še kaj več o problemu.
Ampak to je samo ena možna razlaga, napiši še kaj več o problemu.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
ne ta patch mam jset že kšn tedn pa je blo komad serverjov sam kr naenkrat de bi bla ket uradna stran pa da to kej piše ker zgodil se je učerej in možno da na netu še ni pisalo na teh straneh ki so za ET mogoče dons al pa jutr al pa mamo kšne težave ?
Wox ::
Ni to. S patchem lepo dela, ker je kar precej serverjev že patchanih na 2.6. Enostavno tudi meni ne zlista serverjev. Lahko si pomagaš z AllseeingEye ali pa ročno vpišeš IP serverja. IPje serverjev najdeš tukaj.
Commodore 64
hvala ti sej sm mislu da je teki tazga da upišeš ip pa je sam nism dobu od tabolših serverjov ip drgač pa hvalati pa še to če gdo še ve za kšno stran z srvrl listi in ip nej jo da če ma !!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71791 (13696) | oo7 |
» | Letalske igreOddelek: Igre | 3172 (2479) | Robert_S |
» | Cod2Oddelek: Igre | 1762 (1334) | Kaličopko |
» | Battlefield 2 help meOddelek: Igre | 2528 (1100) | Sparky69 |
» | Call of duty server bo nocoj od 18.00 naprej (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11484 (7074) | Groovy |