» »

Interno telefoniranje anlog>isdn

Interno telefoniranje anlog>isdn

Brainstorm ::

Pozdrav

Imam isdn telefon siemens Gigaset SX303isdn na katerga lahk prklopiš 8 prenosnih dect enot in ma tut analogni izhod, na katerga mam prkloplenga analognega daljinca panasonic. Zdej pa me zanima kok bi lahko interno poklical centralo ki ma interno št. 10. S centrale na daljinca gre brez problema lokalno.
Na simens podpornemu centru ne vejo.
Ma pa kolega tut analognega daljinca in stisne neko flash tipko za hitro prekinitev in potem interno številko, sam jst te flash tipke nimam a obstaja kaka druga finta?

Thanks

nokia6310 ::

Nemoreš!
Ti imaš 2 centrali. Ena je digitalna druga pa analogna. Ko si ju povezal med sabo si izrabil samo izhod na digitalni centrali nisi pa prijavil centrale analognega telefona na centralo digitalnega telefona in zato jih tudi nemoreš poklicat med sabo pa tudi prijavit se jih neda ker ne podpirata obe dect standarda pa tudi zato, ker je ena analogna druga pa digitalna.
Upam da si razumel.

NiKeC ::

nokia6310i ne seri. Ta siemens baza ma 2 analogna izhoda. S tem ko priklopiš gor analogni telefon ga lahko iz ISDN telefonov kličeš interno - ne rabiš nič registrirat telefona al pa kaj takega. Direktno se ti pojavi v INT listi pa ga lahko komot kličeš.
Zdaj na mojem analognem telefonu (ki ga imam priklopljenega na bazo 3070) nekak še nisem sprobal interno klicat, ampak gre pa prevezat na vse druge telefone (recimo Gigaset 4000 Comfort). Vse kaj moraš narediti je da izbereš tipko za hitro prekinitev pa številko telefona... Za prenosne Siemensove telefone je to od 10 do 19 (vsaj mislim), za analogne od 20 do 22.

nokia6310 ::

Se opravičujem tega nisem vedel.
Mislil sem, da se simensovi telefoni povezujejo samo preko centrale in da če imaš še en dodaten izhod za analogne telefone da to pač pomeni, da lahko samo kličeš preko izhoda ne pa da ga lahko uporabljaš tudi za interno komuniciranje.
Hvala za info.

Brainstorm ::

To je ta Tel. Daljinc je pa Panasonic kx-a140exb sam nikjer na netu ga ne najdem, da bi naštudiral kje ma tipko za hitro prekinitev, če jo sploh ma. A je to mogoče tipka R sam sem probu prvo stisnat R pol pa št. 10 katero ma baza pa nč.

Ok zdej še pa nekej drugega, kok bi prpravu pc-ja da bi mi v realnem času pokazal številko klicočega. Problem je v tem da za komunikacijo med bazo in pc uporablam modri zob, katerga pa mislim da capi driverji in call tray ki naj bi pokazal št. ne podpirajo pač pa samo usb povezavo, sam za usb bi bla pa predolga linija.
Talk & Surf 6 sicer pokaže številko vendar šele potem ko se klic konča.

Brainstorm ::

Ja ja bo kr R ta tipka flash sam centrala ne zazvoni a je mogoče kaka fora v nastavitvi hitrosti prekinitve?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšen Telefon za Siol IP telefonijo

Oddelek: Omrežja in internet
236382 (4388) x.sci
»

IP telefon! da ali ne?

Oddelek: Omrežja in internet
152497 (1904) Palo
»

Kje dobit spodobne VoIP telefone z Ethernet vmesnikom ( za T-2 rabim)

Oddelek: Omrežja in internet
203183 (2301) netko
»

Analogen telefon preko ISDN-ja

Oddelek: Loža
51589 (1484) DMouse
»

Vprasanje glede ISDN-ja?

Oddelek: Omrežja in internet
161743 (1541) Ales

Več podobnih tem