Forum » Pomoč in nasveti » računalnik zmrzne
računalnik zmrzne
Neon87 ::
Pozdravljeni!!
En ma ful probleme z računalnikom že ves čas, po kakšne pol ure mu računalnik zmrzne in ga ne more niti resetirat,nič,..izklopi ga lahko edino na takšen način da mu vzame napajanje. Pred kratkim sem ta računalnik tudi formatiral in vse na novo naložil, tako da to ne bi smel biti problem.
Če hoče ta računalnik dati v mirovanje pa mu javi sledečo napako: Intel740 Compatible Graphic Adapter. Ali je to nekaj v zvezi z nekakšno podporo?Verjetno je ta problem povezan tudi s prejšnjim??
Ima Amd 800Mhz, 256MB ram-a, za matično ne vem točno(vem da je neka čudna),..
Sam mislim da je nekakšen problem z RAM-i, vendar nisem prepričan.
V čem mislite da je problem?Kaj naj stori/m? Zelo je neprijetno ker ne more nič delati saj mu zmrzne v pol ure,...
Garancije nima več.
Prosim za odgovore!!
En ma ful probleme z računalnikom že ves čas, po kakšne pol ure mu računalnik zmrzne in ga ne more niti resetirat,nič,..izklopi ga lahko edino na takšen način da mu vzame napajanje. Pred kratkim sem ta računalnik tudi formatiral in vse na novo naložil, tako da to ne bi smel biti problem.
Če hoče ta računalnik dati v mirovanje pa mu javi sledečo napako: Intel740 Compatible Graphic Adapter. Ali je to nekaj v zvezi z nekakšno podporo?Verjetno je ta problem povezan tudi s prejšnjim??
Ima Amd 800Mhz, 256MB ram-a, za matično ne vem točno(vem da je neka čudna),..
Sam mislim da je nekakšen problem z RAM-i, vendar nisem prepričan.
V čem mislite da je problem?Kaj naj stori/m? Zelo je neprijetno ker ne more nič delati saj mu zmrzne v pol ure,...
Garancije nima več.
Prosim za odgovore!!
mamut ::
Sam sem imel podoben problem. Preglej in po potrebi spucaj hladilne reze procesorja.
link na temo
link na temo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik zmrzne/zatrokiraOddelek: Pomoč in nasveti | 4153 (3527) | Krzzich |
» | Ni winsow, ni diska in na koncu ni biosa??!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (1114) | pikomil |
» | Računalnik iz InterSpara (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6581 (4053) | alum |
» | MacintoshOddelek: Strojna oprema | 1635 (1478) | MacUser |