Forum » Omrežja in internet » Slovenski Google
Slovenski Google
pivmik ::
Danes sem sel na Google.com in sem opazil da je Google v Slovenscini.
Zelo lepo da so ga prevedli tudi v slovenščino. Se posebno je dobrodoslo za zacetnike in tiste ki ne znajo anglesko.
Aja, se link:
www.Google.com
Zelo lepo da so ga prevedli tudi v slovenščino. Se posebno je dobrodoslo za zacetnike in tiste ki ne znajo anglesko.
Aja, se link:
www.Google.com
LP, Gregor GRE^
- spremenil: pivmik ()
TheHijacker ::
Ha! Jaz sem tudi šele dopoldne opazil. Sodelavec mi vztrajno trdi ta je v slovenščini še kar nekaj časa. Je to res?
http://www.google.si
matevzm ::
Jaz sem opazil sele danes dopoldne. Ce je bilo prej, definitivno ni bilo v istem fontu. Ta me je zbodel, da sem pogledal in opazil danes. Angleska verzija ima Arial, slovenska pa nima dolocenega fonta, tako da je Times.
TheHijacker ::
HA! Sem vedel. Meni je tudi takoj padlo v oči, da je nekaj drugačnega... pa čeprav ponavadi uporabljam direktno Google Toolbar.
http://www.google.si
BC3 ::
Tut js sm šele dons to opazu.
Kr good.
Kr good.
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-
pivmik ::
Tle je napača, kjer bi moralo pisati "Arial", je samo "":
(znak ] in [ zamenjajte za > in <)
[blockquote]
[style][!--
body {font-family: "";}
//--][/style]
[/blockquote]
Pisite na Google in povejte za napačo... če se vam da
(znak ] in [ zamenjajte za > in <)
[blockquote]
[style][!--
body {font-family: "";}
//--][/style]
[/blockquote]
Pisite na Google in povejte za napačo... če se vam da
LP, Gregor GRE^
Mr.-Viko ::
Res lepo, da so se potrudili pa prevedli! To sem opazil šele danes. In opazil sem tudi, da če dam v nastavitvah za Google iskalnik jezik na Slo, potem nimam šumnikov. Zelo zanimivo. (če se je to slučajno komu naredilo, naj kar poišče cookie od googla in ga izbriše)
No comment, really
Tomi ::
Vsekakor je to bilo šele danes, ker sem ravno včeraj nekaj iskal, pa še ni bilo. Drugače pa lahko samo pohvalim avtorje za to potezo.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android tablica - slovenščinaOddelek: Pomoč in nasveti | 1840 (1633) | BorutK-73 |
» | Pa smo zopet nekoliko manjši... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 23533 (18721) | Sriple Tix |
» | Harry Potter - jutri!!!Oddelek: Loža | 3019 (1884) | IgorGrozni |
» | Mandriva Linux 2007 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13213 (9248) | madviper |