Forum » Kaj kupiti » Veliko vprašanj????
Veliko vprašanj????
butkomutko ::
Ker mam resen namen kupit nov notesnik sem v zadnih dveh dneh prestudiral skoraj vse kar je tu napisano o njih .
Pa bi vse eno prosil ,da tisti ,ki se bol spoznate na notesnike bol podrobno napisete na kaj je treba bit pozoren recimo tipkovnica pri namiznem racunalniku sem jih mel že veliko pa mi nobena ni bila bolsa ali slabsa vsaj kar se mojega početja tiče na računalniku tu pa sem dobil nasvet ,da imajo tronote notesniki slabo pa se sedaj zanima kaj konkretno pomeni ,da je ena dobra ena pa slaba pa tudi o vsem ostalem me zanima monitorju, batariji ,disku in vsem ostalem kar se tice notesnikov .
Pa ,če je res ,da je na njemu lahko samo en operaciski sistem in ,če se ga isto formatira in potem instalira kot namizni računalnik?
No veliko vprašanj a mislim ,da nas je veliko ,ki bomo z veseljem prebrali odgovore na njih.
Pa bi vse eno prosil ,da tisti ,ki se bol spoznate na notesnike bol podrobno napisete na kaj je treba bit pozoren recimo tipkovnica pri namiznem racunalniku sem jih mel že veliko pa mi nobena ni bila bolsa ali slabsa vsaj kar se mojega početja tiče na računalniku tu pa sem dobil nasvet ,da imajo tronote notesniki slabo pa se sedaj zanima kaj konkretno pomeni ,da je ena dobra ena pa slaba pa tudi o vsem ostalem me zanima monitorju, batariji ,disku in vsem ostalem kar se tice notesnikov .
Pa ,če je res ,da je na njemu lahko samo en operaciski sistem in ,če se ga isto formatira in potem instalira kot namizni računalnik?
No veliko vprašanj a mislim ,da nas je veliko ,ki bomo z veseljem prebrali odgovore na njih.
- zaklenil: boštjan ()
boštjan ::
vidim,da si že v drugi temi postavo isto vprašanje,zato bom tule zaklenil
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik pod 180k SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6190 (4220) | |_CoBrA_| |
» | KDE 3.2 izšel 3. 2Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2747 (2747) | Jebiveter |
» | Tipkovnica za notesnikOddelek: Strojna oprema | 1091 (966) | Mercier |
» | Lahko notesnik gori non-stop ?Oddelek: Strojna oprema | 2161 (1904) | link_up |
» | prenosnikiOddelek: Strojna oprema | 1310 (1147) | andrej |