Forum » Programska oprema » xp start menu
xp start menu
lordgreg ::
finta je v tem, da lahko v programih kot so outlook, word itd nastaviš, da ti pokaže vse menuje, ne pa samo tiste, ki jih ne uporabljaš toliko. ravno to bi rad naredil v start menuju, pa nikjer ne najdem kje..
help?
help?
andrej ::
right click na taskbar, properties, start menu, in potem customize.
Drugace pa ti priporocam, da uporabljas nov start meni, ki resno izboljsa produktivnost. cisto zares.
Drugace pa ti priporocam, da uporabljas nov start meni, ki resno izboljsa produktivnost. cisto zares.
lordgreg ::
lepa hvala andrej... to sem iskal..
ps: zakaj pa nja bi novi start menu izboljšal produktivnost?
hvala
ps: zakaj pa nja bi novi start menu izboljšal produktivnost?
hvala
andrej ::
zato ker je dinamicen. na levi strani se ti avtomatsko naredijo bliznjice do programov, ki jih najbolj pogosto zaganjas... Nicer vec ne rabis it v program meni, etc mapak samo odpres start in kliknes program... zadeva je zelo uporabna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi posnetki Windows 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 58706 (48376) | Steampunk |
» | touch screen pri Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 552 (438) | Marilyn |
» | Predogled Windows 8.1: gumb Start je nazaj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 49287 (42237) | Tr0n |
» | Bo Windows Blue dobil nazaj startni meni in namizje? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 48762 (41735) | Bistri007 |
» | Win XP[ za/proti ] (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5111 (3913) | CaqKa |