» »

touch screen pri Windows 7

touch screen pri Windows 7

Marilyn ::

lep pozdrav vsem skupaj,

kupil sem si nov prenosnik ativ samsung book 9 lite, kjer je naložen Windows 8. Ker z njim nisem preveč zaodovljen (kljub temu, da sem nadgradiil na 8.1), razmišljam da bi nanj dal windows 7. Nevem pa kako je potem z touch screenom oz. z drsanjem po ekranu. Ima kdo izkušnje z 7 in pa uporabo drsanja po zaslonu? Seveda kako je z ostalimi drajverji, bojim se da pc nebo več 100% uporaben kot je pri windows 8.1. Enostavno bi se rad znebil osmice, ker je pač preveč požrešna in pa meni osebno "zoprna".

hvala za vsa mnenja...

p.s. koliko bi bil pc uporaben, če bi imel naložen ubuntu?

hojnikb ::

inštaliraj si start8 in boš meu sedmico :)

Enostavno bi se rad znebil osmice, ker je pač preveč požrešna in pa meni osebno "zoprna".

FYI, osmica je manj požrešna kot sedmica :)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hojnikb ()

Marilyn ::

imam start 8!nimam problemov pač s tem, da se navadim na nova okna...enostavno jih ne želim imet. Kot berem po netu, se je Samsung enostavno odločil, da na temu pc-ju ne moreš uporabljati sedmice. Drajverjev enostavno ni...Upam, da se da glede tega kaj narediti.

Company ::

Smola. Če ti proizvajalec ne bo naredil driverjev, jih sicer lahko sam, ampak potem bi bil verjetno že kje pri njih zaposlen :), ti jih tudi nihče drug ne bo. Boš moral kar z Win8 potrpeti. Saj ni tako hudo, kot zgleda prvi dan...
LP!

Chev ::

Imam jaz isti problem z HP. Podpora samo za win8/8.1.

Kaj naredit? Nič. Ni driverjev.

V kratkem pride nov start menu, nebo več čez cel zaslon ampak podoben win7.

RejZoR ::

Zakaj zaboga bi hotel na tablici imet karkoli drugega kot WIndows 8.1 !?Zadeva je superiorna za touch nadzor in je ne bi menjal za nič na tem svetu. Še celo Metro start mi je zakon. Ampak samo na tablici. Windows 7 vem da je precej lesen, ker sem pred leti gledal opise Windows 7 tablic in so bile bolj meh. Windows 8.1 pa je fajn, ker je večino stvari prilagojenih za izbiro z okornimi prsti in gesture za premikanje med zasloni so zakon. Samo vlečeš iz strani ekana in ti menja med aplikacijami. Čista poezija.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Marilyn ::

Nimam tablice ampak prenosnika..sej sem napisal katerega. Samsung je izdal drajverje za windows 7 za naložiti na moj PC, celo navodila so dali kako se ga inaštalira. Ni pomembno, zaenkrat bom vztrajal z windows 8. Ne da neznam delat z 8, sem ga že imel na prejšnjih PCjih, vendar mi je z 7 lažje in uporabljam programe, kateri mi nagajajo na 8. To je največji problem. Pa je lahko 8 nevem kako boljša mi nič ne pomaga...Lep Pozdrav vsem, zgodba je zame tukaj zaključena.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 9 že aprila prihodnje leto? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
17247067 (36769) AvtoR
»

HP nazaj na Windows 7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
9538832 (32693) krneki0001
»

Kaj je boljše? W7 ali W8? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
6715879 (11696) Hayabusa
»

win7 ali win8.1 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10238308 (21772) AlkaZar
»

Windows Blue

Oddelek: Operacijski sistemi
353779 (2684) axee

Več podobnih tem