Forum » Loža » Naši operaterji....
Naši operaterji....
Hrček ::
he he...
glede na to da sem ponosno po 3 dneh sprejel naslov Gnoj tm....he he moram napisat nekj besed za naše dodelitelje...
Ker reveži niso bili v mladosti podučeni o takih in drugačnih stvareh...se zdaj zgovarjajo nad svojimi bogimi mišlenji in ozkoglednostjo !
Da jim prvi povem nekaj koristnih informacij !
1. ) pobje......Zemlja ni ploščata...je okrogla...ja in res je...ne rabte zarad tega zažgat prvega soseda k bo v to pritrdil !
2.) Svet ni črno-bel....imamo barve....ja res je ne rabte gledat tko črnogledno....
in še 3.) kot neka bukvica ki naj bi se imenvala biblija...pravi... iz prahu si prišel v prah se boš povrnil...ampak ne....naši jožeti (beri operaterji (beri pain in the ass)) so si ta stavek modificirali (pobje operaterji poglejte kaj ta beseda pomeni če ne gre v glavo) in so si reli...gnoj si in v gnoj se boš povrnil....
mislim ljudje....kje je mati narava najdla tak kup hm... no gnoja ??
fuj !
he he...
no...dragi bralci...ne se bat...Hrček ne gre nikamor...
še vedno bodo moje teme navduševale svet tega foruma in nervirale nekaj izbranih posameznikov ki še vedno pijejo vodo prekuhanih knjig v upanju da se bodo kaj naučili !
lep pozdrav !
glede na to da sem ponosno po 3 dneh sprejel naslov Gnoj tm....he he moram napisat nekj besed za naše dodelitelje...
Ker reveži niso bili v mladosti podučeni o takih in drugačnih stvareh...se zdaj zgovarjajo nad svojimi bogimi mišlenji in ozkoglednostjo !
Da jim prvi povem nekaj koristnih informacij !
1. ) pobje......Zemlja ni ploščata...je okrogla...ja in res je...ne rabte zarad tega zažgat prvega soseda k bo v to pritrdil !
2.) Svet ni črno-bel....imamo barve....ja res je ne rabte gledat tko črnogledno....
in še 3.) kot neka bukvica ki naj bi se imenvala biblija...pravi... iz prahu si prišel v prah se boš povrnil...ampak ne....naši jožeti (beri operaterji (beri pain in the ass)) so si ta stavek modificirali (pobje operaterji poglejte kaj ta beseda pomeni če ne gre v glavo) in so si reli...gnoj si in v gnoj se boš povrnil....
mislim ljudje....kje je mati narava najdla tak kup hm... no gnoja ??
fuj !
he he...
no...dragi bralci...ne se bat...Hrček ne gre nikamor...
še vedno bodo moje teme navduševale svet tega foruma in nervirale nekaj izbranih posameznikov ki še vedno pijejo vodo prekuhanih knjig v upanju da se bodo kaj naučili !
lep pozdrav !
!!! Minimal Rox !!!
- zaklenil: Tomi ()
Primoz ::
Hrček... preberi pravila in se jih drži....
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CocaCola zanic? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8664 (6045) | Furbo |
» | TOP 100 najslabših pesmi (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 18044 (9965) | Nikec3 |
» | Sms novice (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5196 (4367) | rc-car |
» | Pravilna raba VENTILATORJEV....Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3616 (2881) | SkIDiver |
» | SONYOddelek: Zvok in slika | 2087 (1603) | Hrček |