Forum » Programska oprema » media player 10 slo
media player 10 slo
Damjan Jagar ::
Se popravljam:
Language Packs
Microsoft je na svoji spletni strani objavil nove večjezične vmesnike predvajalnika Windows Media Player 10. Brezplačni prenos je namenjen uporabnikom paketa za poslovenjenje uporabniškega vmesnika operacijskega sistema Windows XP in omogoča preklapljanje med različnimi jeziki vmesnika, menijskih vnosov in datotek pomoči.
Language Packs
http://jagar.si
Jan987 ::
to mi ni jasno. ko sem najprej naložu media player 10, pol pa se tole, mi na konc namestitve jezikovnega paketa nekaj zajamra, da je treba nekaj naredit al nevem kaj.
kaj bi bilo lahko narobe
kaj bi bilo lahko narobe
Sba ::
Nisem vedel da obstaja Language pack za media player 10.
Tako da sem ga zdaj zdownloadal in naložil, brez problemov. (imam pa že naložen slovenski paket za win xp) Jani123 mogoče prvo rabiš slovenski paket za windowse...
Tako da sem ga zdaj zdownloadal in naložil, brez problemov. (imam pa že naložen slovenski paket za win xp) Jani123 mogoče prvo rabiš slovenski paket za windowse...
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sba ()
Myth ::
MUI = Multilingual User Interface.
Tak, za informacijo.
Tak, za informacijo.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 29191 (18434) | GTX970 |
» | Vista Home Premium Language packOddelek: Pomoč in nasveti | 11828 (7195) | Ermin |
» | windows - drug jezikOddelek: Operacijski sistemi | 1330 (1107) | akes |
» | Language pack za XPOddelek: Programska oprema | 14107 (13050) | SaXsIm |
» | Slovenski XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8801 (7446) | Han |