» »

windows - drug jezik

windows - drug jezik

akes ::

pozdravljeni vsi skupaj! kaj mogoce kdo ve ce se da spremenit jezik windows kr imam italjanske pa bol slabo razumem pa bi mel raje angleske. Ce gre mi prosim napisete postopek.
akes

iMark ::

Jst mam Slovenian Pack originaln CD, sam nevem če se ga da kupit kr tko. Pa še neki baje da se ne da naložt slovenskega paketa na italjanskega, da lahko samo angleškega povozi.

Zheegec ::

Yap, bo treba kar nove Winse.

Language pack je načeloma zastonj, tako da to ni problem, samo na ita. winse pač ne bo šel. Itaq ang. pack ne obstaja.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Ajvan ::

zakaj pa bi nalagal angleški pack če obstaja slovenski, snem si ga iz neta
Najbl neumn se najbl dere

Zheegec ::

Ja, ampak gre samo na eng. verzijo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

smetko ::

Najprej moraš odstraniti Italijanski jezik. To lahko narediš edino če imaš CD od Italijanskega jezika, s katerim je bil italjanski jezik inštaliran. Ko CD vstaviš in se zažene inštalacija je treba samo odstraniti kljukico pri inštalaciji jezika, in počakati da se jezik odstrani. Če pa takega CD nimaš je pa problem.
No comment

mam master cd, ki sem si ga naredo , kr so windowsi bli ze gor pol pa samo par stvari insaliras in naredis master cd ali dvd , kr ma tak nacin packard bell, so pa pa vsi programi licencni vendar nimas moznosti izbire jezika ampak je kr italjanski, drgac pa mas moznost kupit slo pack po novem posebaj, pride 2400sit oz nekaj takega samo mores poslat dokazilo o licencnosti windowsih samo gre samo na angleske!
akes

Duhec ::

Kje lahko kupiš slo language pack za 2400 sit ?

na microsoft slovenia
akes

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 Home Premium SLO iso?

Oddelek: Pomoč in nasveti
2618504 (16801) Rok22
»

Italianska Vista - Kako do slovenščine?

Oddelek: Operacijski sistemi
91313 (991) ender
»

Bios mi ne najde diska!! (na prenosniku)

Oddelek: Pomoč in nasveti
222635 (2322) skurjenc
»

[ Windows XP ] Slovenski jezik

114668 (4437) jeso
»

Slovenski XP (strani: 1 2 )

538757 (7402) Han

Več podobnih tem