Forum » Mobilne tehnologije » IrDa problem
IrDa problem
iNDigo_Child ::
Pred kratkim sem kupil ir adapter za računalnik in ga uspešno namestil na mojem računalniku. Problem je v tem, da imam telefon Telit g83, ki sicer ima ir povezavo in ga računalnik preko adapterja prepozna, a ko hočem s telefona poslati npr. sliko na računalnik, mi na telefonu napiše, da je prišlo do napake pri povezavi. Ko pa hočem podatke poslati z računalnika na telefon, mi napiše, naj se prepričam, če ima telefon ir povezavo! Halo, seveda, če ga je prepoznal!!! Ir povezavo s telefona na telefon sem že poskusil in dela pravilno, zakaj mi torej s telefona na računalnik noče?
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
mali tapravi ::
Ponavadi je potrebn še kakšen software, ki ga dobiš na cd-ju zraven telefona ali pa dl iz interneta.
Pa lep dan še naprej....
strictom ::
Nadzorna Plošča > Wireless Link > Hardware > Lastnosti > Dodatno > Vrednost: Vishay TDF
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
iNDigo_Child ::
Jaz v nadzorni plošči nimam wireless link, oz., ker imam 98se slovensko različico, brezžične povezave. Kaj mi je torej narediti? Iskal sem pod dodaj/odstrani programe pod windows namestitev, pa tam ni.
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
strictom ::
Xpji majo da moraš IR adapter vklopit da se ti sploh pokaže brezžična povezava.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bo Apple končno sprejel USB-priključek? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 17629 (14424) | boolsheat |
» | Prenosnik + mobitel = internetOddelek: Omrežja in internet | 15391 (6733) | mat89 |
» | Samsung Galaxy ACE, WiFiOddelek: Mobilne tehnologije | 3831 (3471) | Gapi |
» | Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12917 (7679) | [_MW_] |
» | mobilnik in prenosnik ter IROddelek: Mobilne tehnologije | 1077 (1011) | BaRtMaN |