Forum » Mobilne tehnologije » Zaklenjena Sim kartica? Benq Athena
Zaklenjena Sim kartica? Benq Athena
vladika ::
Prosim za pomoč! crying.gif
Telefon mi je padel na tla in ko želim čez dve uri poklicati prijatelja vidim na zaslonu izpisano prosim vpišite PIN1. smile.gif
Poskusim napisati moj PIN in nič. mad.gif
Pa si mislim zgleda da ko je telefon padel se je pač nekaj zgodilo (se je prižgal ponovno in je bila ena tipka pritisnjena). happy.gif
Zakaj tako predvidevam?
Ker sem moral nujno poklicati prijatelja in PIN ni prijel pa sem šel in pritiskal številke po vrsti. biggrin.gif
Najprej štiri enke pol dvojke pol trojke in glej ga zlomka ko sem pritisnil štiri petke se je telefon aktiviral vendar samo za hip.
Pol pa se je na zaslonu izpisalo Vstavi kartico SIM.
Seveda telefon razstavim in dam ponovno SIM kartico noter ter še nakajkrat ponovim postopek rezultata pa nikjer.
Pridem domov malo pobrskam po internetu innajdem kodo kako odkleniti SIM kartico.
Vpišem to kodo **05*moj puk*moj pin*moj pin# in se ne zgodi nič.
Seveda sem poskusil tudi s tistim pinom štri petke ki mi je enkrat za kratek čas uspelo.
Zdaj pa bi vas vprašal če se še da kaj narediti doma da bi spet spravil telefon v delovanje? whistling.gif
A je kakšna koda s katero bi resetiral SIM kartico ali mislite da je šla od udarca ob tla po gobe? mad.gif
Pa lep pozdrav!
VLADIKA
P.S. Telefon z drugo SIM kartico deluje brez problemov.
Telefon mi je padel na tla in ko želim čez dve uri poklicati prijatelja vidim na zaslonu izpisano prosim vpišite PIN1. smile.gif
Poskusim napisati moj PIN in nič. mad.gif
Pa si mislim zgleda da ko je telefon padel se je pač nekaj zgodilo (se je prižgal ponovno in je bila ena tipka pritisnjena). happy.gif
Zakaj tako predvidevam?
Ker sem moral nujno poklicati prijatelja in PIN ni prijel pa sem šel in pritiskal številke po vrsti. biggrin.gif
Najprej štiri enke pol dvojke pol trojke in glej ga zlomka ko sem pritisnil štiri petke se je telefon aktiviral vendar samo za hip.
Pol pa se je na zaslonu izpisalo Vstavi kartico SIM.
Seveda telefon razstavim in dam ponovno SIM kartico noter ter še nakajkrat ponovim postopek rezultata pa nikjer.
Pridem domov malo pobrskam po internetu innajdem kodo kako odkleniti SIM kartico.
Vpišem to kodo **05*moj puk*moj pin*moj pin# in se ne zgodi nič.
Seveda sem poskusil tudi s tistim pinom štri petke ki mi je enkrat za kratek čas uspelo.
Zdaj pa bi vas vprašal če se še da kaj narediti doma da bi spet spravil telefon v delovanje? whistling.gif
A je kakšna koda s katero bi resetiral SIM kartico ali mislite da je šla od udarca ob tla po gobe? mad.gif
Pa lep pozdrav!
VLADIKA
P.S. Telefon z drugo SIM kartico deluje brez problemov.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 - telefon ne sprejme PIN in PUK kodeOddelek: Pomoč in nasveti | 4013 (3617) | MrStein |
» | Težave z SIM karticoOddelek: Mobilne tehnologije | 2396 (2207) | opeter |
» | Kaj če izgubiš PIN in PUK?Oddelek: Loža | 26306 (25528) | telexdell |
» | najden black berry na metelkoviOddelek: Loža | 4879 (3405) | Ziga Dolhar |
» | Pozabu kodo telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 11942 (9228) | SynTax64 |