» »

flash prosim pomoč

flash prosim pomoč

systemlord ::

učim se flash in me zanima kako naredim splteno stran v njem

naredil sem si gumbeke sedaj ko pa pritisnem na gumbek pa nevem naredit da bi mi naredilo da se odpre dolocen text in spet ko kliknem na novi gumbek da bi mi odplo spet za a gumbek dolocen text


prosim za pomoč kako se to naredi


lep pozdrav
SystemLord

mte ::

sicer ne vem odgovora na vprašanje, ampak bi ti priporočal da malo preiščeš forum za sporočila, ki govorijo o tem da flash ni za izdelovanje spletnih strani. ne bom ti napisal argumentov zakaj, če te zanima pa kot rečeno preišči forum. naj flash ostane tisto, za kar je namenjen - animacije! Seveda jih lahko potem tudi vključiš na spletno stran, ampak da bi pa celotno stran vključno z navigacijo in vsem kar spada zraven delal v flashu - to pa NE HVALA, odbija obiskovalce.
lp

Tody ::

jah se bo treba naučit miselnosti :) Če hočeš da ti flash kej odpre mu moreš dat en dokument ane ? zdej če ta dokumen narediš v flashu mu rečeš odprit flash, če hočeš da odpre html mu rečeš da nej odpre html:D Drugače se pa strinjam z zgornjim postom.

pivmik ::

Flash je dober/odličen za multimedijske spletne predstavitve, animacije, introte in druge večpredstavnostne spletne vsebine. Ni pa primeren za običajne 'spletne strani', kjer obiskovalec želi informacije hitro - enostavno in pregledno.

V Flashu v bistvu sploh ni mogoče ustvariti spletne strani.
LP, Gregor GRE^

rokpok ::

Če hočeš, da ti odpre neko drugo spletno stran uporabiš getURL (url, window, GET/POST data). Če pa hočeš, da ti odpre nekaj drugega v flashu pa bo treba spoznat gotoAndPlay(), nextScene,...


Lp
Rad bi bil pingvin.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Macromedia flash 8

Oddelek: Izdelava spletišč
142287 (1974) Tody
»

Koliko bi zaračunali tole stran?

Oddelek: Izdelava spletišč
432569 (1307) no_use4
»

Izdelava spletišča v Flashu

Oddelek: Izdelava spletišč
222233 (1907) [MYTiX]
»

Smernice spletnih strani

Oddelek: Izdelava spletišč
71266 (1044) Tody
»

Flash (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
754200 (3359) kleDo

Več podobnih tem