Forum » Kaj kupiti » 19 inčni CRT ali 17 inčni LCD?
19 inčni CRT ali 17 inčni LCD?
Diablover ::
živjo. Kupujem monitor pa se ne morem odločt al naj kupm 19 inčnega CRTja al 17 inčnega LCDja(prvoščm si lahko do 65k sit).Uporablju bi ga za vsakdanje stvari(mal igrce,office,...),prostor pa tud ni problem,(sevanje CRTja je pa itak dobrodošlo:). Kaj se bl splača?
Miro
glinik ::
Bol univerzalen je sigurno CRT. LCD pa ima tudi svoje prednosti . Na bolhi se prodaja en Philips 109P za 35-40k sit. Po moje je to super nakup, če bi se odločil zanj. To je mimogrede najbolša 19" na slovenskem trgu (razem Mitsubishija seveda )
Lp
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
aco111 ::
to ti je bol tak. Za tolko gnara bi raje priporočo CRT monitor, ker vem kak je z poceni LCD-ji, sem jih mel nekaj pa niso imeli lepe slike. LCD-je se splača kupovati nad 100k SIT. Tak je moj predlog. Pa pri LCD-ju moreš gledati odzivni čas in to.
Tak predlagam, če misliš novo kupiti v trgovini, kar je bolše ziher!
LP. Allesandro
Tak predlagam, če misliš novo kupiti v trgovini, kar je bolše ziher!
LP. Allesandro
Don't worry be happy :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aco111 ()
Mr.B ::
Za dober LC se moraš kar konkretno v denarnico pogledati, problem je v tem da za 100k dobiš kar dober 21 če ne več inčni monitor. Jaz imam za svojem delovnem prostoru oba tako CRT kot LCD, pa ti lahko zatrdim da vse kar je videa, igric itd ne gledam na LCD-ju...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CRT monitor ne deluje večOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1157 (936) | Pyr0Beast |
» | zakaj je LCD bolj zdrav (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7452 (6136) | trs |
» | Dober CRT (Trini/Diamond -tron) ali LCD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5778 (4837) | iso2000 |
» | Nakup monitorja CRT ali LCD- svetujteOddelek: Kaj kupiti | 2094 (1579) | matej123 |
» | Kateri 19 inčni LCD monitor kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1404 (1174) | Lion25 |