» »

Nakup preko Amazon-a.

Nakup preko Amazon-a.

Temo vidijo: vsi
««
68 / 70
»»

Magic1 ::

Sej nikoli niso imeli, kot jaz vem. Pa poštnina je dostikrat odvisna od pošiljatelja. Če to ni Amazon, je lahko poljubna.
Magic

lolipop2 ::

Magic1 je izjavil:

Sej nikoli niso imeli, kot jaz vem. Pa poštnina je dostikrat odvisna od pošiljatelja. Če to ni Amazon, je lahko poljubna.

je celo poštnina na vsak artiekl posebej... jao. :)

A ti pogledaš od koga je izdelek? Če je pošiljatelj x firma, potem se od vedno plačuje poštnino zanj ločeno.
Magic

Magic1 je izjavil:

A ti pogledaš od koga je izdelek? Če je pošiljatelj x firma, potem se od vedno plačuje poštnino zanj ločeno.

tokrat nisem, ker sem pričakoval, da bo free nad 60 :) Drugače pogledam. Ampak vidim, da bo treba vse preko .de kupovat. Ni druge

Sej tudi na .de boš plačal, če ne gre pošiljanje preko Amazononovega centra.
Magic

Magic1 je izjavil:

Sej tudi na .de boš plačal, če ne gre pošiljanje preko Amazononovega centra.

True!

Lonsarg ::

Ce ne drugega pogledas predno stisnes gumb kupi lol.

Lonsarg je izjavil:

Ce ne drugega pogledas predno stisnes gumb kupi lol.

ja sej... zato sem ustavil nakup.

sem pa potem našel alternativo na amazon.de, skupni znesek 61,29€ :)

Furbo ::

lolipop2 je izjavil:

Magic1 je izjavil:

tokrat nisem, ker sem pričakoval, da bo free nad 60 :) Drugače pogledam. Ampak vidim, da bo treba vse preko .de kupovat. Ni druge

Pa isti artikel je lahko na voljo tudi drugje z malce višjo ceno, ampak v amazon skladišču = zastonj poštnina če naklikaš dovolj robe.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

MrStein ::

A Amazon pošilja na mygermany.com in podobne?

Gre za enega trgovca preko Amazon.de, ki je prej pošiljal v Slovenijo, po novem pa ne več.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

bastadu ::

mailboxde.com sproban že večkrat pri naročevanju preko Amazon.de in je vedno bp ...

KTr1sk ::

Koliko časa pa traja nakazailo kadar prekličeš naročilo ko še ni odposlano?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

darkolord ::

Nič. Denar ti vzamejo šele, ko odpošljejo.

NE drži, sem šel preverit na spletno banko in je bil odtrgljaj, ni bilo pa preliva nazaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KTr1sk ()

Verjetno, če prekličeš izdelek in slučajno potem enakega ponovno naročiš je še enkrat odtrgljaj?

bastadu ::

darkolord je izjavil:

Nič. Denar ti vzamejo šele, ko odpošljejo.

To že par let ne drži več, meni odtegnejo vedno praktično takoj, ali najkasneje v roku kake ure po oddanem naročilu ...

delavec44 ::

Vprašanje je kdaj gre iz pending. Ker do takrat so sredstva le rezervirana.

mailer ::

Naročil minipc na zalogi v petek in manjši ssd prav tako na zalogi, do zdaj še ni bil niti odposlan. Dostava naj bi bila v petek.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mailer ()

Sej, danes ali jutri bo odposlano in v petek pri tebi. Načeloma tisti datum skoraj vedno drži, če ne pride že prej. Se pa kdaj zalomi, da nimajo realne zaloge(je kaj narobe poknjiženo), ali paket zgine. Takrat pa se pol načakaš. Je pa tudi odvisno od koga nabavljaš, če je Amazon samo pošiljatelj, potem je dost odvisno od dobavitelja, ki so pa lahko zelo različni.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

hotig ::

No jst sem pa v nedeljo dopoldne nekaj naročil. Sinoči malo po 23h (tako piše na tracking strani) je bilo poslano. Predvideni datum za dostavo je pa četrtek 22. Čisto možno da pride, ampak je sra... ker bo dostavila Avstrijska pošta in to pri nas pomeni ExpressOne pizduni. Bomo vidli kaj se bo iz tega tokrat izcimilo.

Daniel ::

Pri meni ravno danes nekaj dostavlja ExpressOne. Doslej še nobenih težav.

mtosev ::

Tudi z moje strani še nisem imel težave z njimi.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

clio24v ::

Z moje strani enako. Vedno korektni.
Lexus Style

velikBrokoli ::

To je itak loterija, kdaj mi kar moj poštar dostavi, čeprav piše ExpressOne, kdaj pa tudi kar neki random pogodbeniki... pridejo pa al ob 8:00 ali pa ob 13:00, nikoli ni isto in se težko prilagodiš, razen če si cel dan doma.

Express1 meni vedno b.p.

predi ::

Od kdaj pa Android app kaže cene za amazon.de s slovenskim DDV? Včeraj sem dal en izdelek v košarico, da bi preveril končno ceno in je enaka prvotno prikazani. Pa sem zdaj izbral še en random izdelek z wishlista in je bilo enako.

velikBrokoli ::

Očitno smo Slovenci začeli veliko več kupovati na Amazonu, odkar je nad 59€ zastonj poštnina, pa so morda še DDV zrihtal.

DarwiN ::

In če bomo še naprej tako pridno kupovali, bodo prej ko slej celo spremenili ime dostavne službe iz "Hrvatska pošta" na "Pošta Slovenije". :)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

opeter ::

Eno vprašanje: se je komu že to zgodilo, da je paket poškodovan in bodo zaradi tega stvar poslali nazaj?

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

mtosev ::

opeter je izjavil:

Eno vprašanje: se je komu že to zgodilo, da je paket poškodovan in bodo zaradi tega stvar poslali nazaj?

Meni se je to zgodilo. Sok se je razlil in drug stuff je bil moker.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Buggy ::

na cca. vsaj dve narocili na mesec...tole prvoc vidim

DarwiN ::

Meni se je tudi to zgodilo slab mesec dni nazaj.. Refund bi naj bil izdan v roku 14 dni, pa ga še vedno ni.. Očitno so pozabili. Sem jim pravkar pisal.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

bemfa ::

Jaz sem že 2x vračal. Obakrat sem poklikal refund, spakiral nazaj v škatlo, zalimal refund nalepko in odnesel na pošto, denar pa dobil še isti dan. Je pa šlo za vračilo celotnega paketa (slučajno pač bil ravno 1 izdelek).

Poglej, če so ti sploh že trgali. Meni so nazadnje trgali šele tedaj, ko je bil paket na poti iz pošte do mene (last mile).

opeter ::

So trgali ... enivej, danes kaže sledeče sporočilo:

Nicht zustellbar

Leider ist ein Problem mit deiner Sendung aufgetreten und wir erwarten nicht mehr, dass sie geliefert wird. Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten. Wenn du deine Rückerstattung nicht innerhalb von 14 Tagen erhalten hast, kontaktiere uns bitte.

Obenem sem od Pošte Slovenije dobil obvestilo na mail, da pošiljko zaradi poškodbe ne morejo dostaviti, temveč bo poslana nazaj naslovniku ... Torej bo pot nazaj v Nemčijo preživela? Hmm ...

Po dveh tednih bi morali vrniti denar. Bom pač počakal, kaj pa morem?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

c3p0 ::

Amazon zgleda optimizira dostavne čase. Naročil v ponedeljek opoldne, danes že pride (Express One, v Amazon naročilu piše Delivery By Österreichische Post). Sam z njimi nimam problemov, vedno tudi pokličejo.

Medtem, ko Pošta Slovenije nazaduje, verjetno namerno. Včasih je vsaka pošiljka prišla naslednji dan, danes le prednostna (seveda, da še doplačaš že tako dragi storitvi, skupaj skoraj 3EUR za eno prednostno pisemce?!). Ti kekci se bodo sami pokopali.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

vinkop ::

imam problem pri dostavi iz anazona, namreč že včeraj in spet danes bi moral dobiti pošto in se ni zgodilo. V amazon aplikaciji zjutraj oba dneva dobim obvestilo, da bo pošiljka dostavljena danes, na koncu pa se ne zgodi nič. Tole imam napisano v aplikaciji:

Delivery by UPS
Unfortunately, UPS ran into an issue when attempting your delivery. They will try again.

maila ali telefonske nimam, da bi jih kontaktiral. Imam le tracking ID. ima kdo kakšno rešitev kako jih kontaktirat ali kaj naj naredim ??

Ales ::

vinkop je izjavil:

imam problem pri dostavi iz anazona, namreč že včeraj in spet danes bi moral dobiti pošto in se ni zgodilo. V amazon aplikaciji zjutraj oba dneva dobim obvestilo, da bo pošiljka dostavljena danes, na koncu pa se ne zgodi nič. Tole imam napisano v aplikaciji:

Delivery by UPS
Unfortunately, UPS ran into an issue when attempting your delivery. They will try again.

maila ali telefonske nimam, da bi jih kontaktiral. Imam le tracking ID. ima kdo kakšno rešitev kako jih kontaktirat ali kaj naj naredim ??

Poglej če imajo kontakte na spletni strani.

Daniel ::

Ali pa, če enostavno počakaš.

drooer ::

vinkop je izjavil:

Delivery by UPS

Poskusi poklicati 04 281 12 00
Sam sem imel tudi 2x težave z pošiljanjem od Amazona preko UPS.
Prvičpaket ni bil dostavljen ker na nalepki ni bilo naslova.
Drugič pa kurir ni dostavil ker ni bilo telefonske in nas baje ni bilo doma.

vinkop ::

hvala za hitre odgovore. bom jutri poskusil poklicat na to številko 04 281 12 00, da vidim kaj bom zvedel.

MrStein ::

Daniel je izjavil:

Pri meni ravno danes nekaj dostavlja ExpressOne.

Dobil obvestilo (na email in SMS):

expressone@expressone.si

09:43 (31 minutes ago)

to me
Spostovani, vas paket bo dostavljen med in uro. Sledite dostavi ali jo spremenite preko: https://eone.si/******* Vas Express One Slovenia

:D
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

d0rK ::

Naročil Sennheiser True Wireless slušalke pred točno enim letom. Včeraj sprobam in pokvarjene, nek common problem z baterijo.

5 minuten chat s supportom in imam plačan return label in dobim full refund ko jih prejmejo. Sori ampak tko brezskrbno gre pa redko kje. Topšit. I for one greet and accept Bezos as master overlord of all that is and has been!

chucki ::

Enake izkusnje ko sem vracal razer wireless... denar sem pa rekel naj dajo kr amazon racun.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

undertacker ::

To je standard pri Amazonu, naročil sesalniki, po več kot letu dni se pokvaril, bil še v garanciji, preko Amazon chat rešil v 5 minutah, dobil denar prej nakazan kot so oni dobili sesalnik, pa govorimo o 250€+ vrednem sesalniku.

Narocil Asrock X300, zategnem notri vse komponente, se zalaufa zadeva vse ok razen tega da mi prepozna samo A slot RAM-a ne pa tudi B slota. Ce grem pod advanced memory nastavitve pa mi prikazuje oba z razlicnim SN. WTF?!?. Instaliram Ubuntu in v OS-u isto...prepoznano samo pol RAM-a. Update BIOS-a na zadnjega 1.80 in zadeva ista. Zamenjam palcke probam samo z eno, ugotovim da B slot ne jebe pol posto kaj je notri.

Chat preko Amazona, povem kaj je norobe in pokazem video s problemom. Me vprasajo ce zelim vrniti ali zelim delno povracilo. Ker je vse delalo samo pol RAM-a ni zaznalo, kar pa mi ni predstavljalo take tezave sem rekel za delno povracilo in ponudijo 25%, kar sprejmem in recem da mi nakazjeo kar na Amazon wallet.

Cez tri dni ugotovim, da je bil problematicen CPU, ki je imel tri pine skrivljene :8)

Zdej pa me malce kljuva moralni macek, ker je bil v bistvu moj zajeb, dobil pa sem ze delno povracilo. Kaj ste naredili v taki situaciji, ker s karmo se ni za spilat :D
Je mozno kupiti kaksen odpustek, jim pisat na support, da je all-good al bo zdravmarija&ocenas popravil zadevo >:D

delavec44 ::

Ti jim kar piši. Ti bodo rekli, da je ok, da kar pusti povračilo. Pa boš moralno preskrbljen.

Kaj so pa sploh naredili plato, ki te ne opozori, da manjkajo pini :D

connel ::

Jebe se njim za ta drobiž. Lahko pa povprašaš, seveda.

Ma ja sej to....mal sem pa tud greedy cist posteno, ker bi mi M.2 wifi/BT kartica za to razliko prav prisla...pri njih kupljena seveda 8-)
Pa sem pregledal CPU, ko sem ga not dajal pa sem zgleda ze slep al se je pa deformiral pri tem, ko sem ga not vtikal. Smo ga pol itaq "poklepali" z zabotrebcem in zadeva zdej dela tipi-topi. Ma bom videl, mogoce jim res javim, sam me zanima, ce ste bili ze kdaj v taki situaciji in kaj ste naredili ostali.

darkolord ::

Misliš, če se bo kdo v firmi, ki dela 500 milijard prihodkov, sekiral za tvojih 50e?
««
68 / 70
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nemški Amazon uvedel brezplačno dostavo v Slovenijo (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
27030151 (4571) undertacker
»

Izkusnje z Amazon.de (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8124443 (4017) carlosk1966
»

Amazon.de nakup

Oddelek: Loža
376833 (3117) mtosev
»

Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8436263 (19383) AgiZ
»

Free shipping na amazon.de

Oddelek: Pomoč in nasveti
1510606 (9692) Robert

Več podobnih tem