Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti podlogo za misko v Celju?
Kje kupiti podlogo za misko v Celju?
chucki ::
Zanima me kje v Celju kupiti malo bolj kvalitetno podlogo za opticno misko? Imam pa Logitech MX 310......... ve kdo?
Jan987 ::
za opticno misko ne rabis podloge, ce jo pa ze pa jo majo skor v vsaki računalniški trgovini oz. trgovini s tehničnim blagom
Če hočesš natančno kje sem jih jest vidu u merkurju
Če hočesš natančno kje sem jih jest vidu u merkurju
neres ::
jani123: za opticno misko ne rabis podloge
Nevem zakaj vsi to govorijo, res, mi ni jasno. Pa kaj imate računalnike na mizah za biljard?
Po mojih izkušnjah rabiš v večini primerov podlogo za optično miško ravno toliko kot za navadno, kdaj celo bolj. Ker velikokrat so mize polakirane/bleščeče in tega optične miške ne marajo. Pa še zelo slabo drsijo po takih mizah.
Sicer pa imajo kvalitetne podloge tukaj . Če si študent se prijaviš v njihov servis in dobiš na dom kvalitetno (in brezplačno) podlogo za miško.
Nevem zakaj vsi to govorijo, res, mi ni jasno. Pa kaj imate računalnike na mizah za biljard?
Po mojih izkušnjah rabiš v večini primerov podlogo za optično miško ravno toliko kot za navadno, kdaj celo bolj. Ker velikokrat so mize polakirane/bleščeče in tega optične miške ne marajo. Pa še zelo slabo drsijo po takih mizah.
Sicer pa imajo kvalitetne podloge tukaj . Če si študent se prijaviš v njihov servis in dobiš na dom kvalitetno (in brezplačno) podlogo za miško.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero igračkarsko podlogo za miško do 8jurjev???Oddelek: Kaj kupiti | 2610 (1614) | glinik |
» | Miškin kazalec "šteka", katera podloga??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1177) | kuglvinkl |
» | Katero podlogo za miško?Oddelek: Kaj kupiti | 1354 (1249) | jurcy |
» | Kero podlogo za optično miš?Oddelek: Kaj kupiti | 1834 (1437) | Imortales |
» | Optične mišiOddelek: Pomoč in nasveti | 1776 (1620) | LuiIII |