Forum » Pomoč in nasveti » Obnavljanje podatkov iz trdega diska
Obnavljanje podatkov iz trdega diska
para! ::
Imam trdi disk (Conner Peripherals 1.2GB), na katerem so bili neki pomembni podatki. Disk je bil pomotoma formatiran, kasneje pa nanj naložen operacijski sistem (Win2k).
Rad bi (nujno moram) obnoviti podatke, ki so bili na trdem disku PRED prvim formatiranjem.
Če nisem bil dovolj jasen:
1. WIN98 + pomembni podatki
2. format
3. namestitev Win2k
Potrebujem podatke iz prve točke.
Osebno dvomim, da mi bo uspelo s katerim koli programom za obnavljanje podatkov, nasveti so vseeno dobrodošli.
Najbolj pa me zanima katera podjetja (v Sloveniji, lahko tudi v Avstriji vendar ne daleč čez mejo) se ukvarjajo z obnavljanjem podatkov, če imate kakšne izušnje na tem področju in koliko časa ponavadi traja obnova.
Hvala in lep pozdrav,
Jazz
Rad bi (nujno moram) obnoviti podatke, ki so bili na trdem disku PRED prvim formatiranjem.
Če nisem bil dovolj jasen:
1. WIN98 + pomembni podatki
2. format
3. namestitev Win2k
Potrebujem podatke iz prve točke.
Osebno dvomim, da mi bo uspelo s katerim koli programom za obnavljanje podatkov, nasveti so vseeno dobrodošli.
Najbolj pa me zanima katera podjetja (v Sloveniji, lahko tudi v Avstriji vendar ne daleč čez mejo) se ukvarjajo z obnavljanjem podatkov, če imate kakšne izušnje na tem področju in koliko časa ponavadi traja obnova.
Hvala in lep pozdrav,
Jazz
Death before dishonor!
gzibret ::
Ne govorim iz lastnih, ampak tujih izkušenj, da neka avstrijska firma rade volje za plačilo reši podatke. Tudi takšne, ki jih je zalilo blato npr. Poskusi.
Vse je za neki dobr!
SasoS ::
w2k ti zasede vsaj pol diska...tako da si podatke prepisal. Če bi samo formatiral bi mogoče še rešil...tako pa pomoje brez FBIjevih algoritmov za reševanje prepisanih podatkov ne boš dobil nič.
Kr nekdo ::
to mi zveni na neki takega kot je:
1.da bog da te voda odnjela
2.tk ko je napisu kolega, ko 1x prepišeš lokacijo na disku, kar verjetno si z instalacijo win, ti mogoč lahko samo kaka dobra firma to reši, ampak boš zasoljeno plačal
osebno pa uporabljam EasyRecoveryPro
seveda pod pogojem da ne prepišeš lokacij
pa vlk sreče
1.da bog da te voda odnjela
2.tk ko je napisu kolega, ko 1x prepišeš lokacijo na disku, kar verjetno si z instalacijo win, ti mogoč lahko samo kaka dobra firma to reši, ampak boš zasoljeno plačal
osebno pa uporabljam EasyRecoveryPro
seveda pod pogojem da ne prepišeš lokacij
pa vlk sreče
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12082 (11052) | Jerry000 |
» | kako rešiti podatke z diska če se sesujeOddelek: Pomoč in nasveti | 773 (573) | miha251296 |
» | Obnova podatkov iz zunanjega diska (WD MyBook Essential)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1895 (1747) | Srachko |
» | Trdi disk je fuč, kako do podatkov...?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2106 (1791) | energetik |
» | več problemov z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 3814 (3324) | Dead_Eye |