Forum » Strojna oprema » IrDa USB ---->COM kako?
IrDa USB ---->COM kako?
francka45 ::
ojla
mene pa zanima če kdo ve kako windowse prepričat da je na USB priklopljen IrDa vmesnik priklopljen na COM vrata?
ker sem nabavil to zadevo za mobič zdej mi pa program ne dela češ da mobiča ni na COM...
se zahvaljujem za odgovore
mene pa zanima če kdo ve kako windowse prepričat da je na USB priklopljen IrDa vmesnik priklopljen na COM vrata?
ker sem nabavil to zadevo za mobič zdej mi pa program ne dela češ da mobiča ni na COM...
se zahvaljujem za odgovore
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
LeQuack ::
http://www.stud.uni-hannover.de/~kiszka/IrCOMM2k/English/index.html
IrCOMM2k is a driver for Windows 2000 and XP. It emulates a serial port which can be used to exchange data with mobile devices. For example, some cellular phones are able to act as modems or fax devices. PDAs with infrared interface can be synchronized with the PC.
IrCOMM2k is a driver for Windows 2000 and XP. It emulates a serial port which can be used to exchange data with mobile devices. For example, some cellular phones are able to act as modems or fax devices. PDAs with infrared interface can be synchronized with the PC.
Quack !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje nabaviti poceni Li-Ion akuje ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3616 (3268) | Boeing |
» | Pipin odprti termin: Kako zavarovati elektronsko pošto pred prestrezanjem?Oddelek: Novice / Kiberpipa | 5586 (4324) | M.B. |
» | E: je izginil kdo bi vedel kam???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1735 (1416) | Keyser Soze |
» | Sesutje particij na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 1019 (962) | Tzar |
» | help (mp3)Oddelek: Zvok in slika | 1015 (883) | --Switch-- |