Forum » Strojna oprema » Problem z napajalnikom Aerocool 450W
Problem z napajalnikom Aerocool 450W
iNN ::
oj
Pred kratkim sem v trgovini (cool pc) kupil 450 wattno razlicico napajlanika Aerocool Do danes je zaradi solskih obveznosti pocival v skatli ko sem ga danes naposled le vzel iz nje in priklopil na star racunalnik se je normalno zagnal vendar mi je pisk maticne plosce dal vedeti da na racunalnik ni priklucena graficna :O (priklopil sem samo ATX konektor na maticno plosco) Racunalnik sem resetiral in postopek se je ponovil
Ko sem nazaj prkiljucil star napajac je zadeva delala. Na molex konektorjih je normalnih 12 in 5 voltov. Kaj pravite storiti oz ali je mogoce da je napajalnik pokvarjen ? Napajalnik je misljen za nov racunalnik
Pred kratkim sem v trgovini (cool pc) kupil 450 wattno razlicico napajlanika Aerocool Do danes je zaradi solskih obveznosti pocival v skatli ko sem ga danes naposled le vzel iz nje in priklopil na star racunalnik se je normalno zagnal vendar mi je pisk maticne plosce dal vedeti da na racunalnik ni priklucena graficna :O (priklopil sem samo ATX konektor na maticno plosco) Racunalnik sem resetiral in postopek se je ponovil
Ko sem nazaj prkiljucil star napajac je zadeva delala. Na molex konektorjih je normalnih 12 in 5 voltov. Kaj pravite storiti oz ali je mogoce da je napajalnik pokvarjen ? Napajalnik je misljen za nov racunalnik
==
- spremenilo: iNN ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17848 (13971) | G_mAn |
» | Računalnik se noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 6290 (5640) | Uporabnik-6 |
» | Star, na novo sestavljen računalnik se ne zbudiOddelek: Pomoč in nasveti | 2867 (2121) | fosil |
» | resen računalniški problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1942 (1374) | crayz43 |
» | racunalnik umruOddelek: Strojna oprema | 1559 (1115) | matjaz23 |