Forum » Strojna oprema » Logitech Mobile Pro Headset
Logitech Mobile Pro Headset
Saeed ::
Imam Logitech® Mobile Pro™ Headset. Sedaj pa me zanima, kako bi sledeče slušalke uporabil
na računalniku. Preko bluetooth mi jih računalnik zazna, ko pa pričnem z uporabo v msn ali
skype programu, pa ne znam nastaviti, da bi program zvok preusmeril na te slušalke .
Prosim če mi lahko kdo pove kaj moram nastaviti, da bodo logitechove slušalke delovale na mojem PC-ju.
Hvala in LP
na računalniku. Preko bluetooth mi jih računalnik zazna, ko pa pričnem z uporabo v msn ali
skype programu, pa ne znam nastaviti, da bi program zvok preusmeril na te slušalke .
Prosim če mi lahko kdo pove kaj moram nastaviti, da bodo logitechove slušalke delovale na mojem PC-ju.
Hvala in LP
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
bmandelj ::
RTFM!
drugace pa control panel, sound and audio devices, potem v drop down izberes bluetooth audio.
to deluje preverjeno seveda pod pogojem da si naredi paring in skonektal slusalko
LP Brane
drugace pa control panel, sound and audio devices, potem v drop down izberes bluetooth audio.
to deluje preverjeno seveda pod pogojem da si naredi paring in skonektal slusalko
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Saeed ::
Ja naredu sm tko d mi jih bluetooth naprava zazna. Ne vem pa kaj si mislu s tistm paring pa skonektau??!!!
Pa tud tist drop down ne vem kaj si mislu s tem.
Nism še nkol nč s tem počeu tko d mi prosm mal bl po kmečk razlož postopek
Pa tud tist drop down ne vem kaj si mislu s tem.
Nism še nkol nč s tem počeu tko d mi prosm mal bl po kmečk razlož postopek
bmandelj ::
predolgo traja da ti opisem cel postopek.
paring pomeni da seznanis naprave drugace ne dela,
connect je nekako tako kot bi priklopil zadev fizicno v pc, v bluetooth places najdes napravo desni klik in imas connect in pair.
potem v nadzorni plosci v sound devices izbere kareo napravo hoces za predvajanje zvoka
LP
paring pomeni da seznanis naprave drugace ne dela,
connect je nekako tako kot bi priklopil zadev fizicno v pc, v bluetooth places najdes napravo desni klik in imas connect in pair.
potem v nadzorni plosci v sound devices izbere kareo napravo hoces za predvajanje zvoka
LP
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bluetooth slušalke - prasketanje in prekinjanje zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1044) | MxxW5 |
» | HDMI kabel ne prenaša zvoka?Oddelek: Zvok in slika | 7835 (6742) | kontra |
» | Zvočna kartica - ''dvojni'' zvok?Oddelek: Zvok in slika | 3007 (2503) | ArchNem |
» | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2451 (2110) | harvey |
» | BluetoothOddelek: Programska oprema | 1432 (1368) | harvey |