» »

Nokia 3230 vs SEk750i

Nokia 3230 vs SEk750i

LapD ::

Odlocam se za nakup enega od teh dveh mobilcev pa me zanima če ma kdo izkušnje z katerim oz. je celo sprobal oba kar bi bilo najbolš :) Predvsem me zanima kok je Symbian dober in pa kako se obneseta dva miljona pik v primerjavi z cenejšimi digitalci. Se mogoče splača pogledat še Motorolo V3 RAZR? Recimo da je med temi tremi takole: OS vs. Kamera vs. Dizajn.

Sba ::

Jaz sem se odločil za SE K750i. Nokia me nekako ni prepričala, razpored tipk, sama osvetljava tipk (SE tudi nima kaj boljše - nekatere črke ostanejo "skrite") v meniju sem pričakoval nekaj izboljšenj, ali vsaj drug desing, glede na moj prejšni telefon N3650. Pri N3230 ima fotoaparat še kar precejšno zakasnitev, pa tudi slika na računalniku bi lahko izgledala mnogo bolje. Fotoaparata pri SE K750i se neda primerjati s pravim fotoaparatom, na mobilniku slike izgledajo dokaj vredu, na računalniku pa niso tako všečne, poleg tega je povprečna velikost take slike ~400KB, in seveda ni ravno primerna za pošiljanje z MMS. Velikost slike imam tako izbrano na srednje (640×480). Digitalni fotoaparat ti na ločljivosti 1M naredi dosti boljšo sliko kot mobitel z 2M. Za v3 pa nisem prepričan, tista ki sem jo jaz gledal je imela le vga fotoaparat, ter malo prostora ... je pa všečen telefon.
Torej jaz sem zaenkrat zadovoljen s SE K750i, baterija mi zdrži nekje teden dni ob uporabi mp3, ter fotoaparata ... Razmisli še o SE W800, ki je skoraj identičen kot SE K750i, le da ima priloženo 512MB kartico, ter boljše slušalke.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

nejc_ ::

Jst mam k750i - pa mi skrajno ne odgovarja "palicica srece" za navigacijo. Tud tipke mi niso vsec.. Ma pa spodobn klient za email - brez problema berem gmail - kar je glavni razlog, da sem ga zamenu z nokio 6230i, ki sem jo imel pred tem.. Ce bi nokia imela delujoc email klient, bi jo obdrzu..
Slike niso ne vem kaj, ampak a od mobilca pricakujes kvalitetne slike? Za to je se vedno fotoaparat, z mobilcem pac resujes kaksen zanimiv trenutek, ko nimas fotica s sabo.

LapD ::

Hvala za oba odgovora. Sem si prebral par testov ampak zvedu nč. Se najbolj nagibam k W800i zdj predvsem zarad kartice. Sm pa opazu pri Mobitelu tud W550i za katerga pa ne piše ali je sploh priložena kaka kartica čeprav ma 256Mb vgrajenega pomnilnika.

Vem da fotoaparata ne morem primerjat ampak nekatere slike ki sem jih pogledal so kar zavidljive za mobilca. No bom še mal pogledu okol pa če mogoče kdo ve če pridejo k simobilu kaki novi telefoni?

DjAndy ::

@nejc_

Bi lahko napisal, kako maš nastavljenega odjemalca za mail, da ti deluje Gmail...?

Sba ::

Tudi mene to zanima. Vrata so pravilno nastavljena, le pri šifriranju se zatakne, saj ob izklopljenem noče delati, z vklopljenim pa napiše da ga ni odobril noben znan inštitut ... (nekaj takega no)

Hvala!
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sony z novimi CMOS senzorji, kmalu s kar 12 megapiksli v telefonih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
858885 (6961) Gavran
»

SonyEricsson k750i nadgradnja op. sistema

Oddelek: Mobilne tehnologije
101009 (744) Pyr0Beast
»

Kateri mobilni telefon kupiti?

Oddelek: Mobilne tehnologije
242690 (2058) archer
»

Najboljši fotoaparat v GSM-u!

Oddelek: Mobilne tehnologije
195191 (4488) V-i-p
»

Nova anketa: ali si v gospodinjstvu lastite vsaj en digitalni fotoaparat?

Oddelek: Novice / Ankete
454466 (3682) MrM

Več podobnih tem