Forum » Pomoč in nasveti » razdeliti disk na particije
razdeliti disk na particije
jakae ::
Pozdravljeni,
all bi mi znal kdo pomagati razdeliti disk na dve particiji s Partition Magicom. PM mi pravi, da ne more biti odstranjena ena ali več praticij.
Pravzaprav mi že v prvem oknu trdi, da gre za dynamic disk, primarni¸ sicer pa suženj.
Kako ga spremenim v NTFS, ki mi ga ne zazma (tudi imena ne), čeprav je sveže formatiran iz disk managerja, kjer je vse OK?
Hvala za pomoč,
Jaka
all bi mi znal kdo pomagati razdeliti disk na dve particiji s Partition Magicom. PM mi pravi, da ne more biti odstranjena ena ali več praticij.
Pravzaprav mi že v prvem oknu trdi, da gre za dynamic disk, primarni¸ sicer pa suženj.
Kako ga spremenim v NTFS, ki mi ga ne zazma (tudi imena ne), čeprav je sveže formatiran iz disk managerja, kjer je vse OK?
Hvala za pomoč,
Jaka
gfighter ::
Kako pa zaganjaš partition magic? Si poskusil zagnati sistem s PM CD-jem? Pri meni ponavadi potem gre, drugače pa uporabi kakšen live servisni linux ali pa dobri stari fdisk.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
zee ::
Ce bos pognal PM iz CDja, upaj, da ti ne bo sistem zmrznil med razsekavanjem diska.
zee
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD vgrajen, kaj pa zdaj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 22260 (14969) | MrStein |
» | Sprememba aktivne particijeOddelek: Operacijski sistemi | 1042 (816) | Oldi |
» | Ubuntu netbook 10.4 in particioniranjeOddelek: Operacijski sistemi | 1941 (1653) | Icematxyz |
» | Izpad elektrike & Disk Boot Failure (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5454 (4866) | Damjan Jagar |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8127 (7211) | buneech |