Forum » Pomoč in nasveti » Rpc Locator has encountered a problem and needs to close.
Rpc Locator has encountered a problem and needs to close.
Ciho ::
Pozdravljeni,
na novo sem naložil računalnik z WinXP Pro, z vsemi updati, SP2, antivirusnim programom. Vseeno mi je dan po inštalaciji po bootu začel javljati error:" Rpc Locator has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."
Ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe? To sporočilo mi javlja tudi, če se naprimer sprehajam po mapah Windows Explorerja in če brskam po netu z Internet Explorerjem!
Hvala
na novo sem naložil računalnik z WinXP Pro, z vsemi updati, SP2, antivirusnim programom. Vseeno mi je dan po inštalaciji po bootu začel javljati error:" Rpc Locator has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."
Ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe? To sporočilo mi javlja tudi, če se naprimer sprehajam po mapah Windows Explorerja in če brskam po netu z Internet Explorerjem!
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft oživlja nadaljnji razvoj Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6353 (6353) | Poldi112 |
» | Default spletna stranOddelek: Pomoč in nasveti | 1146 (1030) | Rokomah |
» | Windows Explorer - Čuden ProblemOddelek: Operacijski sistemi | 907 (786) | nicjasno |
» | Ne morem zbrisati File-a!!! Zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1896 (1750) | para! |
» | Par problemov z XPjiOddelek: Operacijski sistemi | 2722 (1968) | Mercier |