Forum » Strojna oprema » Terratec DMX 6fire 24/96
Terratec DMX 6fire 24/96
|might| ::
no sm lastnik te zvocne kartice in windowsov xp. kokr wem ima ta kartica neki nesoglasja s temi windowsi in me zanima če kdo ve kej vec o tem?
zanima me tudi to : zvocna naj bi podpirala EAX vendar na terratecovi strani ni teh driverjeu se pravi da nebi bilo nc narobe ce bi kr nekje najdu te driverje in jih instaliru ?
hvala =)
zanima me tudi to : zvocna naj bi podpirala EAX vendar na terratecovi strani ni teh driverjeu se pravi da nebi bilo nc narobe ce bi kr nekje najdu te driverje in jih instaliru ?
hvala =)
kr neki
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Dr Evil ::
Kolkor vem jaz,ta karta nima strojnega eax,ampak ga simulira prek algoritmov SENSAURA.To vklopi,pa boš mel eax.Sicer pa je ta zvočna malo predobra,za igrce.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Creative Labs po več kot dveh letih izdal gonilnike za X-Fi zvočne kartice za LinuxOddelek: Novice / Grafične kartice | 4937 (3516) | RejZoR |
» | Creative bo predstavil nove zvočne kartice iz družine X-FiOddelek: Novice / Zvočne kartice | 4970 (3124) | Pesimist |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8228 (7023) | matjash |
» | Directsound3D vs A3D v igrahOddelek: Zvok in slika | 874 (770) | CaqKa |
» | 5.1 sistem zvočnikovOddelek: Kaj kupiti | 2810 (2120) | partysound |