Forum » Programska oprema » Ker program za delanje muske
Ker program za delanje muske
Jaka_3000@hotmail.com ::
A ve kdo za kakšen program za izdelavo muske? Neki tazga k majo dj-i da zmiksajo neki pa da je full dober bass pa da daš še zraven neke druge zvoke! Ubistvu da nardiš neko čist novo musko!
Tnx!
[edit Cyb3r: delno popravljena slovnica]
Tnx!
[edit Cyb3r: delno popravljena slovnica]
- spremenil: Damjan Jagar ()
CWIZO ::
Reason
DJ Traktor (al pa tractor nisem sur).
Prvi je za skladanej muske.
Drugi za miksanje.
DJ Traktor (al pa tractor nisem sur).
Prvi je za skladanej muske.
Drugi za miksanje.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
SeeN000 ::
za izdelavo muske je tut program Froty Loops, al pa use serije Ejay-a. Js sicer uporabljam Hip Hop Ejay 5 pa je ful zakon . Aja drgac pa ku ste ze umenl Reason...a obstaja kak tutorial za ta program? kr se jst nc ne znajdem tm . aja pa se en fuul zakon studijski program, Cool Edit, z nim lahko snemas vokale, in use instrumente ki se lahko povezejo na PC, in jih tako posnames in spreminjas tone pa efekte dodevas in se veliko vec . Se ga splaca met
Gwanaroth ::
za izdelavo muske je tut program Froty Loops,
Fruity Loops.
Lights often keep secret hypnosis..
sverde21 ::
@SeeN000: tam na CD ju od reasona imaš enepar .PDF fajlov, kjer je vse razloženo, kak se stvarem v programu streže , če boš prebral pol tistega površno boš meu že kr velik več pojma
<?php echo `w`; ?>
n0n4m3 ::
reason je za svojo uporabnost tudi primerno zahteven, tutorialov bi moral pa res veliko prebrat, tko da se morda bolj splača da ga odkrivaš sam s pomočjo pdfjev in help filea - ker ma vsak avtor teh tutorialov svoj pristop k postavitvi komada, se ti pol lahko zmeša že sam od tega
jaz delam v riznu pribl. 3leta, pa se še zdaj kaj novega naučim, za sequencer obvladat sem pa porabil prve 3 mesece,
pa še potem sem nekaj časa samo z matrixi delal. če misliš res hude mikse delat, bi ti seveda predlaga pro-tools
drugače pa važno, da maš en multi-track editor s katerim boš postavil komad tko kot ti paše in na koncu poštimal tudi dinamiko(wavelab,spark...).
aja, glej da ne boš šel rezat original komada na kose, raje si potegni z neta po trackih komad...
p.s.: je pa mogoče e-jay res v redu za začetek, da mal dobiš filing, kje mora bit kakšna stvar...
Lp
jaz delam v riznu pribl. 3leta, pa se še zdaj kaj novega naučim, za sequencer obvladat sem pa porabil prve 3 mesece,
pa še potem sem nekaj časa samo z matrixi delal. če misliš res hude mikse delat, bi ti seveda predlaga pro-tools
drugače pa važno, da maš en multi-track editor s katerim boš postavil komad tko kot ti paše in na koncu poštimal tudi dinamiko(wavelab,spark...).
aja, glej da ne boš šel rezat original komada na kose, raje si potegni z neta po trackih komad...
p.s.: je pa mogoče e-jay res v redu za začetek, da mal dobiš filing, kje mora bit kakšna stvar...
Lp
There is no gravity, Earth just sucks.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za muskoOddelek: Programska oprema | 3636 (3352) | srbin |
» | program za izdelavo glasbe DJOddelek: Programska oprema | 5905 (5661) | Nejc Pintar |
» | ustvarjanje MUSKE ...kakrsn kol nasvetOddelek: Pomoč in nasveti | 1645 (1518) | zile |
» | Obdelava zvoka - AMD vs. INTELOddelek: Zvok in slika | 2289 (1809) | partysound |
» | Glasba - UstvarjanjeOddelek: Sedem umetnosti | 3178 (2740) | tha_man |