» »

Amd 3200+ 64

Amd 3200+ 64

Dany039 ::

Pozdrav!

Glejte sem popolno teslo glede racunalnikov in navijanja zato bi prosil cim bolj preprosto navodilo kako na plosci K8V navit atlona 3200+!!!
  • spremenil: Dany039 ()

rojniki ::

Zakaj bi ga pa sploh navil???če ga ne znaš ga rajš ne.
border

jest10 ::

Najbolj preprosto- dviguj FSB, ko zašteka dvigni napetost in spet dviguj FSB

rojniki ::

sej to tud ziher ne ve.to se dela v BIOSU.8-)
border

To, da se to dela v BIOSU vem, opazil sem pa da ko na tem forumu kdo kaj vprasa in se pokaze da je laik glede teme o kateri sprasuje, je takoj 10 sakalov ki kurcajo in pljuvajo po cloveku, pa eni 4-je ki povedo nekaj splosnega. A Slovenija res ne premore par oseb, ki bi v poljudnem jeziku nekomu na hitro in enostavno razlozil nekaj kar ga zanima? Ti forumi so potem brez veze! Ce se tukaj samo hvalite kdo je kaj naredil, raje naredite oglasno desko in tam oglasujte svoje uspehe!!!

RC14 ::

rojniki:
Ti verjetno vse obvladaš. Če se ti zdi smešno kar sprašuje, ne rabiš sploh odgovarjat!!! ;(( Namesto da bi tisti čas ko pišeš bedarije,bi mu lahka napisal kako se to naredi ane??
Sej zato pa je forum tko kot je že napisal.

Dany039:
kot si napisal da imaš athlona 3200+ , ti jaz priporočam da ne navijaš,ker se ti procesorji ne navijajo ne vem koliko,saj že privzeto delujejo na 200Mhz,za razliko od kakšnega bartona 2500+ ki dela na 166 in ga naviješ brez problema na 200 in čez.
Na kratko z navijanjem tega procesorja ne boš kaj veliko pridobil. To je seveda moje osebno mnenje. Razen če imaš dobre rame,in dobro urejeno hlajenje.

Lp

jest10 ::

Nima bartona ampak A64 3200+

Gaber ::

Hihi, verjemi da ti dopi*di pisat vedno iste stvari samo zato ker se nekomu ne da uporabit iskanja & googla...
Naslov tele teme ni brezveze Preberi me! in sm prepričan da boš najdu not vse kar rabiš vedet... Če ti pol še kej ni jasno pa vprašaš, sam mejčken se morš pa vseen sam potrudit, a se ti ne zdi?

Se pa strinjam z načelom "če nimaš nč pametnega za napisat ne napiši nič!", večina butastih komentarjev je popolnoma odveč, vrjetno tudi tale moj:) ...

hvala

RC14 ::

jest10:
Ja pomota z moje strani.:\ .

Gaber:
Ja res je tako. Malo se najprej sam potrudiš,nato pa sprašuješ.Se strinjam.Ampak razjezijo me pa butasti komentarji in posmehovanje, zato prosim da če nimate kaj pametnega za napisat,rajši samo berite.

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DFI ultra-d

Oddelek: Navijanje
331991 (1286) gfighter
»

6800 gt sparkle (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
696235 (5229) jest10
»

sempron 3000+ oz 2800+ do kolk (strani: 1 2 )

653971 (3386) AndrewSmith
»

Ne gre naviti A64 3000+ ? Pomoc ! (strani: 1 2 )

535432 (4246) Cranchi
»

Kako je z Athloni 2500 XP (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1328297 (5974) Tarzan

Več podobnih tem