Forum » Pomoč in nasveti » VIA 4in1 4.26 & NERO --> problemi
VIA 4in1 4.26 & NERO --> problemi
DarkWIng ::
Hoj!
Naložu sm VIA 4in1 4.26 driverje in kar naenkrat mi pri peki CD-jev Nero takoj po zacetku (ko zacne "lead in") napiše napiše error ("IDE/SCSI Error!"). Ko pa sm te driverje odinštalirov nero dela samo pece samo z 4x (drugace bi moral z 8x).. ce dam vec naredi kao buffer underrun. Tako da sem zadj ostav pri peki CD-jev z 4x ..beda. Probaval sem tudi razne Enable/Disable DMA ipd. Kakšna ideja kako bi se to popravl ????
TNX
Naložu sm VIA 4in1 4.26 driverje in kar naenkrat mi pri peki CD-jev Nero takoj po zacetku (ko zacne "lead in") napiše napiše error ("IDE/SCSI Error!"). Ko pa sm te driverje odinštalirov nero dela samo pece samo z 4x (drugace bi moral z 8x).. ce dam vec naredi kao buffer underrun. Tako da sem zadj ostav pri peki CD-jev z 4x ..beda. Probaval sem tudi razne Enable/Disable DMA ipd. Kakšna ideja kako bi se to popravl ????
TNX
You're a wonderful friend and a raving psycho.
OZZY ::
Na vijini strani dobiš tudi drajverje, ki so samo za eno stvar. AGP, zvok,... Zloudi samo tistega za ide. Ponavadi so tisti fajli novejši kot pa tisti v 4in1. Mal poglej verzijo za ide, ki ti jo napišejo v 4in1 drajverjih in pol tisto, ki je samo za ide. To lahko pogledaš na vijini strani.
ijatebi ::
Ja kje pa najdete VIA driverje VIA 4-in-1 4.26??
Jaz najdem samo VIA 4-in-1 4.25a?
Jaz najdem samo VIA 4-in-1 4.25a?
" Gods loves black sheeps ! "
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VIA 4-1Oddelek: Pomoč in nasveti | 1438 (1215) | JLP |
» | TEŽAVE Z ABIT KTZA (BREZ RAIDA)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1319 (1201) | AtaStrumf |
» | abit driversOddelek: Pomoč in nasveti | 1074 (997) | VASkO |
» | ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 1362 (1227) | DarC |
» | CD-RW Plextor problemOddelek: Strojna oprema | 1472 (1233) | dynamite |