» »

VIA 4in1 4.26 & NERO --> problemi

VIA 4in1 4.26 & NERO --> problemi

DarkWIng ::

Hoj!
Naložu sm VIA 4in1 4.26 driverje in kar naenkrat mi pri peki CD-jev Nero takoj po zacetku (ko zacne "lead in") napiše napiše error ("IDE/SCSI Error!"). Ko pa sm te driverje odinštalirov nero dela samo pece samo z 4x (drugace bi moral z 8x).. ce dam vec naredi kao buffer underrun. Tako da sem zadj ostav pri peki CD-jev z 4x ..beda. Probaval sem tudi razne Enable/Disable DMA ipd. Kakšna ideja kako bi se to popravl ????
TNX
You're a wonderful friend and a raving psycho.

OZZY ::

Na vijini strani dobiš tudi drajverje, ki so samo za eno stvar. AGP, zvok,... Zloudi samo tistega za ide. Ponavadi so tisti fajli novejši kot pa tisti v 4in1. Mal poglej verzijo za ide, ki ti jo napišejo v 4in1 drajverjih in pol tisto, ki je samo za ide. To lahko pogledaš na vijini strani.

ijatebi ::

Ja kje pa najdete VIA driverje VIA 4-in-1 4.26??:|:|
Jaz najdem samo VIA 4-in-1 4.25a?8-O
" Gods loves black sheeps ! "

AndrejX ::

Moder nasvet: ne uporabljajte BETA gonilnikov. (4.26)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VIA 4-1

Oddelek: Pomoč in nasveti
141181 (958) JLP
»

TEŽAVE Z ABIT KTZA (BREZ RAIDA)

Oddelek: Pomoč in nasveti
71045 (927) AtaStrumf
»

abit drivers

Oddelek: Pomoč in nasveti
6940 (863) VASkO
»

Problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
131173 (1038) DarC
»

CD-RW Plextor problem

Oddelek: Strojna oprema
151268 (1029) dynamite

Več podobnih tem