» »

Moj RadeOn 9200PRO ne dela?? POMOC

Moj RadeOn 9200PRO ne dela?? POMOC

BEGINER ::

Zdravo, no smo TUKI ze mal debateral o mojem probleu z mojim RadeOn 9200PRO. Me zanima ce je meu kdo podobno izkusnjo, al mi pa lahko kdo svetuje kako naj usposobim graficno. Prosm za pomoc.

Lp, BEGINER

MEDENA ::

Jao jao...prej si imel 9200SE ? In zdej imaš 9200PRO ? Pa kaj si ti cepljen proti hitorsti ? Dej vzem si eno 9550/9600 pa mir dej...Kaj ne razumem ene ljudi...ne dela mi to in ono....:D

Pac sem dobiu to grafo zelo ugodno, sej pocasi bom zaceu menjat in poskakovat iz razreda v visji razred, sej poleti dobim nov A64 comp, tko da do poletja bo ta cist kul, ti sam probi kej pomagat ce znas, ne spami mi teme z takimi naj si nabavim novo grafo, pac trenutno ni denar za kej bolsga, ti si pac meu pa si si ubodu hudo sceno, ns reveze pa ne nadleguj z takimi, no ja lahko pa mi ti podaris kksn cekin in si rade volje kupim bolso grafo. :D

AnWar ::

Beginer:

Poglej kondenzatorje ce so "napihnjeni"...............na graficni.

Lp David
[Asus ROG Strix SCAR III]

tomaz321 ::

Kaj pa če pri probal tako, da bi dal čist vse zadeve na original clock (proc, rame,....grafo,.) skratka ne navij, ker fsb na 222 na nforce2, pa rami 333@444 in grafa 200/166@320/185 so zlo hude obremenitve za tvoj comp!

Men so ga tako kot ti opisuješ sral rami al pa procesorji, ne pa grafa, sploh pa ne ker si reku, da ti je še zvok zmrznu!

(men konkretno je takšne stvari povzročal ram v dualu, pol sm pa en stareši bios gor dal, ki ni duala spoznal, pa je zadeva delala bp, čisto vsak novejši bios, ki je podpiral dual pa mi ga je sral)!

Skor 100% sem da je grafa OK, razen či si pri menjavi hladilnikov kej sajebu!

DeeYaay niso napihnjeni cist ravni so kot morajo biti.
Mah jst tko comp gonim ze dobrih 3 mesece in je blo vse kul, zdej mam itak grafo na stock frekfrencah, ni nc navita, samo cudi me da ko sem gor dal ene stare Catalyste 3.6 mi je grafa takoj zmrznla, zdej k mam gor 4.6 mi je Mafia spilala dobro uro BP, edino 3DMark23001SE mi lepo zazene 1, 2, in zadnji test do konca. samo unga 3 - Lobby mi pa frizne nekje proti koncu, aja pa se to a naj mam FastWrite ukloplen al izkloplen?
Bom pa tud comp dal na deafult in sporocu ce je kj bols, kaj pa ce napajalc nima dovolj moci, je pa en noname 350W?

Sorry za narobe napisan nick DeeYeey, ja hladilnik sm lepo nastimu nazaj, termalno sm pa tud cist lepo in gladko nanesu tenko plast ( tanjso kot 1mm) prej sm pa se brusu hladilnik z smergl papirjem 1000.

Evo sm ponovno instaliru Windowse in instaliru nove Catalyste 5.3
Ampak problem je ostau, ni napredka,

POMOOOOOC !!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3DMARK 2001SE build330 (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Navijanje
122458735 (27467) LittleDevil
»

Problem z Club 3D 6600GT! Cisto s***** od grafe!!!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
564662 (3788) pharaon
»

Zakaj mi računalnik zamrzuje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
623961 (3173) antraxxx
»

flashanje R9800-->R9800XT

Oddelek: Navijanje
421609 (1015) DjTonic
»

Hitra odločitev med R 9500 PRO in GF Ti 4200 8X (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
644650 (3836) Dr_M

Več podobnih tem