Forum » Hlajenje in modifikacije » Katero zračno hlajenje grafe???
Katero zračno hlajenje grafe???
jernejkobal ::
Jah, mal razmišljam o Zalman VF 700 Cu sam mi je heatpipe zanimivo (mam TT112 in je ql). A ma kdo kak test teh hladilnikov?
jernejkobal ::
Trident 512kB, ne sej se hecam. Mam Ti4200. Bi si kupu nek boljši hladilnik, da bi ga pol lahk dal na novo grafo (ko jo bom kupu. Enkrat...).
Zdej mi dela kar brez ventilatorja. Mislim da bi morala imet dober navijaški potencial :)
Zdej mi dela kar brez ventilatorja. Mislim da bi morala imet dober navijaški potencial :)
obadek ::
Jest bi pa sam prosu če mi eden od ves lohk pove kk bi naredil doma izdelan hladilnik za grafično kartico al pa če ve kdo za ker link na to temo.
Mam pa tud neki materiala ko so str hladilnik od p100, hladilnik od amd procesorja 1800, ter nekaj ventilatorjev in podobno.
Mam pa tud neki materiala ko so str hladilnik od p100, hladilnik od amd procesorja 1800, ter nekaj ventilatorjev in podobno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1900 (1391) | solatko |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje Chipseta (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14280 (8259) | Buldožer |
» | kva bi kupu za 50k (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4309 (3307) | Dragi |
» | Pregrevanje Gf MX400 !Oddelek: Navijanje | 928 (781) | Pyr0Beast |
» | kako hladiti R9700Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1444 (1229) | MrX |