Forum » Zvok in slika » Aiwa avj-x55 dvd predvajalnik in sinhronizacija daljinca s TV
Aiwa avj-x55 dvd predvajalnik in sinhronizacija daljinca s TV
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
monocit ::
Zanima me kako se daljinec omenjenega predvajalnika nastavi, da z njim lahko upralvljam tudi televizijo.
V navodilih pišejo kode za moj tv(LG9 in kako se vnesejo(TV i/o držiš, stisneš TV enter in vpišeš kodo npr.001 ), vendar pa nikjer ne piše kdaj naj se vnašajo.Ali v standby ali ko je nastavljeno na tv...? Sem probal različne kombinacije pa neuspešno.
Če je komu že to uspelo s katerokoli tv, naj mi prosim napiše kako.
Če je kdo lastnik omenjenega playerja naj se javi, mam še par vprašanj.
Hvala LP
V navodilih pišejo kode za moj tv(LG9 in kako se vnesejo(TV i/o držiš, stisneš TV enter in vpišeš kodo npr.001 ), vendar pa nikjer ne piše kdaj naj se vnašajo.Ali v standby ali ko je nastavljeno na tv...? Sem probal različne kombinacije pa neuspešno.
Če je komu že to uspelo s katerokoli tv, naj mi prosim napiše kako.
Če je kdo lastnik omenjenega playerja naj se javi, mam še par vprašanj.
Hvala LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje programiranja (Front-end) (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 13962 (11058) | matjash |
» | Zavvi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11996 (5717) | opeter |
» | Oracle izgubil spor z Googlom okoli Jave v AndroiduOddelek: Novice / Android | 17013 (13204) | bojsi |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41113 (19233) | Jazzie |
» | email.si zaključuje svojo zgodbo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 13469 (10281) | FitnessBoy |