Forum » Strojna oprema » Card reader
Card reader
Shatzy ::
Ali obstaja card reader, ki bi ga lahko vtaknil pod disketar? Če obstaja, kolk je cena pa kje bi ga dubu?
Hvala že vnaprej!
LP,
Ali
Hvala že vnaprej!
LP,
Ali
Stepni Volk ::
Bolj pogpsti so zunanji ali 5,25" modeli... 3.5" gotovo obstaja... Takole pravi Google, če v firefox-u vtipkaš:
3.5" card reader
3.5" card reader
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
TRIROG ::
v tehtradeu sm vidu tako zadevo k je disketar pol mas pa u isti enoti se card reader... ...
TRIROG ::
mislm da je biu ene 7 jurjev? ma dje poglje na njihov cenik al pa jih jutr poklici ...
drgac sm si jst raj v avstriji omislu za 10 € prenosnega 12 in one ... simpaticn ce me prasas ... mi ni blo lih do tega da bi meu vse vgrajejo v mashini ...
drgac sm si jst raj v avstriji omislu za 10 € prenosnega 12 in one ... simpaticn ce me prasas ... mi ni blo lih do tega da bi meu vse vgrajejo v mashini ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop USB hubaOddelek: Strojna oprema | 1380 (1075) | KTr1sk |
» | Kateri zmogljiv prenosnik za vsakdanje deloOddelek: Kaj kupiti | 1398 (1250) | alphasaphir |
» | rabim pa ne vem kako se temu rečeOddelek: Kaj kupiti | 1975 (1691) | opeter |
» | Pomoč! Izbrisal sem filmček z digitalca!Oddelek: Zvok in slika | 1896 (1578) | baron21 |
» | Kakšen bo Firefox 1.0?Oddelek: Novice / Brskalniki | 3076 (3076) | MrStein |