Forum » Pomoč in nasveti » Zmrzovanje med filmi
Zmrzovanje med filmi
jernejc ::
Imam en problem.
ODKAR sm kupu se en disk WD 160Gb in raid kontroler, in ga prikljucil s starim (isto 160Gb WD) ter zdruzil skupaj v particijo,sem ugotovl da mi pri filmih,al pa pri risanki, oziroma povsod, vsake 5-10 minut slika zmrzne, ter je zmrznjena kaksne 10 sec,potem se pojavi zvok,in se na hitro odvrti tiste 10 sec in normalno igra naprej!!za znort. Sm pa probu film skoperat na C k je svoj disk zase,mi je pa vsake tolk samo za mn kot sekundo zmrznu in spilu naprej! A se komu kej sanja kaj probat!?!?!?!?! sej bom se mal sprobu stvar,sam ce ma mogoce ze kdo kaksno resitev?
Hvala
ODKAR sm kupu se en disk WD 160Gb in raid kontroler, in ga prikljucil s starim (isto 160Gb WD) ter zdruzil skupaj v particijo,sem ugotovl da mi pri filmih,al pa pri risanki, oziroma povsod, vsake 5-10 minut slika zmrzne, ter je zmrznjena kaksne 10 sec,potem se pojavi zvok,in se na hitro odvrti tiste 10 sec in normalno igra naprej!!za znort. Sm pa probu film skoperat na C k je svoj disk zase,mi je pa vsake tolk samo za mn kot sekundo zmrznu in spilu naprej! A se komu kej sanja kaj probat!?!?!?!?! sej bom se mal sprobu stvar,sam ce ma mogoce ze kdo kaksno resitev?
Hvala
jernejc ::
Evo sm cel dan testeru zdej in pogruntu!!!!!! Zarad Hardware Monitor-ja mi je to delal!!!!!!! ga mam ze ene pol leta gor,zdej k sm dal pa nov disk mi je pa to zacel delat!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odpovedal računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1979 (1461) | gt55gre |
» | menjava diska v prenosniku na 7200 obr/minOddelek: Pomoč in nasveti | 3633 (2894) | urosp |
» | strele in izklapljanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7055 (5238) | klemenSLO |
» | računalnik vidi zmanjšan disk ?!?Oddelek: Strojna oprema | 1899 (1609) | Leks |
» | Zagon XP-jev - 1min mirovanje med zagonomOddelek: Operacijski sistemi | 2179 (1600) | SimplTech |