» »

Težave z novim MMC 7.1

Težave z novim MMC 7.1

pucvoler ::

Mi mogoče lahko kdo pove kako odpravit, da mi bo delal teletext. Pa še ena malenkost me muči. Ko orvič zaženem TV mi ne prikaže cele slike ampak manjka spodaj (polovico višine podnapisov), ko pa restartam program pa je vredu.

shadow1 ::

Tudi meni prvič manjka spodnji del. Verjetno njihova napaka.
Imam pa problem z zvokom. Neprestano ga zmanjkuje(nihanje vsako sekundo)!
Neglede na kanal!

pucvoler ::

Jaz z zvokom nimam težav. Mam prkloplenga prek internega AUX, na integriran sound na kt133. Opazil sem še tudi, da če aktiviram TV, se mi računalnik noče več zbudit iz S3 (suspend to ram). Mogoče sem pozabil, vse to v Win98. Kljub vsemu ima program le eno dobro lastnost, sliko dobro zajema v divx formatu, procesor pa je le malo obremenjen (okoli 30% na Atlonu800)

shadow1 ::

Win98?
Jaz pa Win2k. A imaš potem inštalirane WDM driverje v Win98? A niso ti primerni le za Win2k?
Glede zvoka: povezano prek CD-ROMA na ATI TV, nato na zvočno. Že kar nekaj časa pri snemanju nimam zvoka, zato moram uporabljati zunanje priključke(Out na Atiju - line IN na zvočni).

eraserr ::

pucvoler: kakšne nastavitve uporabljaš za zajemanje v divx-u?

Izi ::

Za teletext support moraš najprej downloadat file "ATITeletext.exe" (3,46 MB). Dobiš ga tukaj:
http://support.ati.com/drivers/misc/mmc...

Vsi driverji in MMC 7.1 morajo že biti nameščeni.
Doubleclick on ATITeletext.exe. To je vse. Dobiš novo icono za teletext.8-)
Pri meni mora biti TV Player prižgan da deluje tudi teletext.:|

Ker je ATI dober za hardware, software pa ne znajo pisat, boš verjetno ob instalaciji dobil sporočilo "ATI hardware not detected" ali kaj podobnega. Nič ne klikaj OK! Pojdi na Harddisc in najdi temp dir, kjer se je program odcompressiral. Najti moraš dir, kjer je "teletxt.EXE". Lahko uporabiš search. Poženi "teletxt.EXE" in program se bo naložil.:P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ATI TV wonder PCI v XP

Oddelek: Zvok in slika
151669 (1461) karma
»

Problemi z čisto novim računalnikom prosim pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
211836 (1464) nokia6310
»

TV Tuner - programi za zajemanje videa?!

Oddelek: Programska oprema
51623 (1365) DeLuX
»

Zoltrix Genie TV

Oddelek: Strojna oprema
101028 (906) Skankulja
»

ATI Multimedai center 7.1

Oddelek: Pomoč in nasveti
151000 (801) saleknd

Več podobnih tem