Forum » Pomoč in nasveti » Kako odpravim to težavo z monitorjem?!
Kako odpravim to težavo z monitorjem?!
bustaa ::
Lep pozdrav!
Zanima me če je komu znano, da bi mu nekega lepega dne na spodnji strani monitorja začelo tresti sliko!?
Zgornja polovica je mirna spodnja stran pa mi rahlo skače, potem spet neha in spet..
Preveril sem driverje za grafiko in jih ponovno naložil, vendar ni pomagalo!
Zanimivo pa je da mi zaslon trese tudi v biosu in ko se zaganjajo windowsi! Z monitorjem ni nič narobe saj sem probal z drugim, kjer je bilo isto Umaknil sem tudi vse kar je bilo blizu monitorja da nebi kaj motilo pa tudi ni nič pomagalo!
Če kdo ve kaj lahko še storim?! Ali kaj bi lahko bilo narobe?!
Zanima me če je komu znano, da bi mu nekega lepega dne na spodnji strani monitorja začelo tresti sliko!?
Zgornja polovica je mirna spodnja stran pa mi rahlo skače, potem spet neha in spet..
Preveril sem driverje za grafiko in jih ponovno naložil, vendar ni pomagalo!
Zanimivo pa je da mi zaslon trese tudi v biosu in ko se zaganjajo windowsi! Z monitorjem ni nič narobe saj sem probal z drugim, kjer je bilo isto Umaknil sem tudi vse kar je bilo blizu monitorja da nebi kaj motilo pa tudi ni nič pomagalo!
Če kdo ve kaj lahko še storim?! Ali kaj bi lahko bilo narobe?!
cojss ::
Če imaš TV ali FM kartico, poskusi izklopiti anteno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cojss ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ati hd 3450 - gretje in hladilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 998 (855) | xsannyx |
» | Philips popačena slika, prosim za pomoč!Oddelek: Zvok in slika | 981 (910) | bernik |
» | Laptopu občasno pada frekvenca procesorja ... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5902 (4628) | venetu |
» | Ozemljitev ohišjaOddelek: Strojna oprema | 2740 (2338) | Mr_Globus |
» | Ugašanje monitorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1692 (1458) | stromar |