Forum » Zvok in slika » Monitor...popraskana zaščitna plast
Monitor...popraskana zaščitna plast
totek24 ::
Tukaj na firmi imamo en Iiyama Vision Master Pro 411, ki ima popraskano tisto zaščitno plast na steklu. Zdaj pa mene zanima s čim bi se dalo to dol pocistit ali pa nekak razmazat, da bi bilo to spet enakomerno. Sem probal ze cistilo za ekrane in 96% alkohol(white spirit) in nic ne deluje. Me zanima, ce ma kdo kako idejo.
Če kdo kaj rabi: http://www.bolha.com/index.php/ukaz/show/kat/-4/userid/totek
suntrace1 ::
Narediš tko kot jaz: vodobrusni papir zrnavosti 1000 dalje, daš na brusilni stroj, monitor namažeš z špiritom in z enakomernimi KROŽNIMI gibi, na lahko, ne preveč pritiskat, pobrusiš neravnine. Nato vzameš malo WDja in namažeš ekran do sijaja, vogale pa obdelaš z roko.
In potem vrneš monitor srečni stranki, ker ima takega mojstra.
In potem vrneš monitor srečni stranki, ker ima takega mojstra.
batista ::
To je resen problem. Meni je tut zaščitna plast odpadla in ekran prav grdo zgleda. Tudi meni ni ratalo z ničimer odstraniti preostanek plasti, se pa baje da. Torej če je komu ratalo naj prosim pove.
Aja, imam pa isto od liyame monitor...
Aja, imam pa isto od liyame monitor...
totek24 ::
@suntrace1 to mi je tudi ze na misel prislo. Sn upal, da obstaja kaka bol elegantna resitev z manj dela Bom pocakal se kaki dan ali dva, ce bo kdo prisel s kaksno drugo brihtno idejo. Drugaca pa gremo smirglat
Če kdo kaj rabi: http://www.bolha.com/index.php/ukaz/show/kat/-4/userid/totek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Philips LCD Tv 47pfl6198Oddelek: Zvok in slika | 3048 (2738) | kozorog |
» | Čudna PRASKA na ekranu !!!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4472 (3322) | Michaelosz |
» | Aeroclean čistilo za čiščenje monitorjev - Samsung 757NFOddelek: Pomoč in nasveti | 952 (805) | AngelOfDeath |
» | Temperatura sistema?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1615 (1383) | alien-w |
» | Ciscenje monitorja, kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2328 (2164) | R@C@ |