Forum » Loža » Postavil SNEŽAKA in grozi tožba
Postavil SNEŽAKA in grozi tožba
Azrael ::
Nisem videl slke, samo se mi, že zaradi samocenzure in potem z vsakim postom več, vedno bolj dozdeva, da ima tečni sosed na nek način celo prav...
Nekoč je bil Slo-tech.
JamesBond ::
Skotaj soseda pa naredi snežaka z njega. Potem pa ga idi tožit ker ti stoji pred oknom in kazi razgled.
DominusSLO ::
Ko se stopi, lahko mirno daš slikco gor ;)
Slika je bla carska in je blo tudi videt, da ni nevemkako blizu nobenemu oknu...
Slika je bla carska in je blo tudi videt, da ni nevemkako blizu nobenemu oknu...
BigWhale ::
Tisti, ki zna slikat, lahko zadevo slika tako, da zgleda, da sta dve stvari precej blizu, oni drugi, pa lahko slika tako, da dve stvari zgledata dalec narazen. :P
Tilen ::
Ce je tam gostisce te lahko upraviceno tozi, da mu zbijas promet. Drugac pa ja, lol no. Tist sploh nic ne zatira pogleda. Naj kr tozi.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
mchaber ::
Itq pa je slovensko sodstvo tako hitro in učinkovito do bo razsodilo preden se snežak stopi
.
Tilen ::
Saj zato pa ga je z vodo se polil, da bo mogoce docakal.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
SebaR ::
čemu ni slika stalno gori, jaz bi jo tudi rad videl
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
Tear_DR0P ::
Na podlagi česa pa tip trdi da je to sneženi mož??? Men bol zgleda kot da je nekdo skidal dovoz.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Ziga Dolhar ::
Objavu sem sliko, ki jo je on sam dvakrat objavil.
Če ga bo kaj motilo, se bo pa že oglasu.
Če ga bo kaj motilo, se bo pa že oglasu.
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
gzibret ::
Si je pa vzel cajt za njega. Sam je pa po mojem največji, kar sem jih letos videl.
Zimske radosti..... na svežem zraku.
On tip pa teži. Sigurn bi rajš videl, da se mladina drogira.
Zimske radosti..... na svežem zraku.
On tip pa teži. Sigurn bi rajš videl, da se mladina drogira.
Vse je za neki dobr!
SebaR ::
Pomoje imata le 'dolg pogovor', upajmo le da posledice ne bodo vidne jutri v časopisu
posebej na tem snežaku mije všeč sredinec ki ga kaže
posebej na tem snežaku mije všeč sredinec ki ga kaže
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
msms ::
Kaj ko bi poslali Marjana Jermana iz TPL da mal razišče, kajti on je specailst za medsosedske spore.
aljazh ::
Si je pa vzel cajt za njega. Sam je pa po mojem največji, kar sem jih letos videl.
Heh, bi moral videti snežaka, ki stoji v središču Muljave... ene 4-5 metrov v višino, sem videl zadnjič ko sem se peljal mimo, ko so mu nekaj popravljali na glavi in so človeka s sprednjo žlico bagra dvignili gor. Mi je žal, da nisem imel fotoaparata takrat s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 6 milijard USD vredna tožba proti glasbenim založnikom v Kanadi zaradi - kršenja avtoOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 4353 (2848) | Bor H |
» | Hekanje prometnih znakovOddelek: Novice / Zasebnost | 5197 (2976) | CaqKa |
» | Sneži 2008Oddelek: Loža | 2998 (2106) | koyotee |
» | Pritožba: kvaliteta vs. kvantitetaOddelek: Slo-Tech | 3449 (1822) | T-h-o-r |
» | Pa kaj si nor kolko je snega :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5650 (4447) | bodom |