Forum » Zvok in slika » Kako predvajati BSplayer Pro file?
Kako predvajati BSplayer Pro file?
miko64 ::
Ali mi lahko kdo pove skom in na kak nacin lahko odprem ..... BSplayer Pro file datoteko
- premaknilo iz Programska oprema: bastadu ()
bastadu ::
Boš moral pa malo več detajlov napisati, saj nismo vedeževalci...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
miko64 ::
Imam file ( naj bi bil film) pod vrsta datoteke pa pise BSplayer Pro file.
Imam BSplayer pro in Divx player pa tudi ne odpreta mape prvi mi javi error cen t open file drugi pa ga tudi ne odpre.
Imam BSplayer pro in Divx player pa tudi ne odpreta mape prvi mi javi error cen t open file drugi pa ga tudi ne odpre.
CaqKa ::
pa ne že spet delat sranja z nekimi kodek packi..
DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek
ajde brat prvi post.
DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek
ajde brat prvi post.
Damjan Jagar ::
Točno to si je želel... prebirati 3 strani dolgo temo. Drugače se strinjam da so codec packi sranje. Pa vseeno, si kdaj stestiral omenjeni pack ali govoriš na pamet? Upam da se ne bo to spet razvilo v debato "poiskusimojtanrtabulsikodek".
http://jagar.si
CaqKa ::
pa zakaj bi bilo keri kodek pack nameščal?
če pa imaš lepo odprtokodno rešitev, ki se je problema vse v enem lotila malo drugače. predvsem pa bol učinkovito.
če pa imaš lepo odprtokodno rešitev, ki se je problema vse v enem lotila malo drugače. predvsem pa bol učinkovito.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | W7: .mkv & .aviOddelek: Programska oprema | 803 (704) | NazgulRR |
» | Kateri player za filme in glasbo?Oddelek: Programska oprema | 4672 (4408) | vice boy |
» | BSplayer ga lomi... črn zaslon...ni slike, le zvok in podnapisiOddelek: Programska oprema | 3130 (2972) | tom80 |
» | Težave z divx filmiOddelek: Programska oprema | 1376 (1295) | podtalje |
» | BSplayer 1.21 izšel!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7295 (5544) | r5r |