Forum » Programska oprema » BSplayer ga lomi... črn zaslon...ni slike, le zvok in podnapisi
BSplayer ga lomi... črn zaslon...ni slike, le zvok in podnapisi
Manyana ::
Saj mogoče je ta konkretna tema že bila, pa je jaz ne najdem... torej: uporabljam BSplayer za DivX/Xvid in dosedaj je vse delalo ok (nimam kakšnih codec packov), sedaj po nadgradnji na zadnjo verzijo pa ni več slike pri .avi (Xvid/DivX)(črn zaslon oz. le prvi frame, ki zamrzne, zvok je ok, podnapisi so vidni)...mpg ipd. delajo brez težav...tudi Divx/Xvid v WMP ali VLC delajo ok... v Preferences--->Video so vse vse nastavitve posivene (grayed).... kaj mi je storiti?...sem že probal z reinštalacijo BSplayerja, Xvid kodeka, ffdshow-a pa nič..
se mi zdi, da se mi je nekoč to že zgodilo, pa sem potem nekako zadevo rešil...samo se ne spomnim več kako...kakšna konstruktivna ideja?
thx
se mi zdi, da se mi je nekoč to že zgodilo, pa sem potem nekako zadevo rešil...samo se ne spomnim več kako...kakšna konstruktivna ideja?
thx
jan01 ::
Jaz bi še vedno obtožil kak video kodek.
VLC itak dela, saj uporablja svoje kodeke, ne tiste, ki si jih samm snemal...
Normalno je tisto v nastavitvah vse sivo... Nastavitve kodeka spreminjaš pod možnosti->filtri.
Katero verijo ffdshowa imaš? Posnemi si najnovejšo download.
Potem še reinstaliraj bsplayer, če noče.
VLC itak dela, saj uporablja svoje kodeke, ne tiste, ki si jih samm snemal...
Normalno je tisto v nastavitvah vse sivo... Nastavitve kodeka spreminjaš pod možnosti->filtri.
Katero verijo ffdshowa imaš? Posnemi si najnovejšo download.
Potem še reinstaliraj bsplayer, če noče.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
zee ::
VLC ima svoje kodeke za filme?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
zee ::
emerge vlc
emerge -C xine xine-ui win32codecs
hvala!
emerge -C xine xine-ui win32codecs
hvala!
zee
Ne vem, sem probal še z Light Alloy in Crystal Playerjem...oba delata OK...brez težav...BSplayer pa kljub reinštalaciji ne dela ... tudi GSpot pravi, da so kodeki ok...ne vem no...dejte še kaj predlagat...
tom80 ::
Čimprej se znebi te nove verzije bsplayerja, ker vsebuje Adware. Jaz sem to že storil.
Več si lahko prebereš na forumu njihove uradne strani. - bsplayer.org :: View topic - Thanks for spyware
Več si lahko prebereš na forumu njihove uradne strani. - bsplayer.org :: View topic - Thanks for spyware
jan01 ::
Bsplayer pro deluje čisto vredu...čeprav pri najnovejšem je problem s nastavljanjem glasnosti na skinu...
VLC je zelo dober predvajalnik, samo kak drug skin si izberi(zloadej). Sam že "prekopirujem" par skinov bsplayerja..
VLC je zelo dober predvajalnik, samo kak drug skin si izberi(zloadej). Sam že "prekopirujem" par skinov bsplayerja..
Bsplayer pro je plačljiv predvajalnik in ta ne vsebuje spywara, brezplačen pa ga.
Drugače pa, Crystal Player, ki ga uporabljam je brezplačen in izvrsten predvajalnik.
Drugače pa, Crystal Player, ki ga uporabljam je brezplačen in izvrsten predvajalnik.
Ja, saj Crystal player je ok, samo me jezi, da ne vem, kaj je narobe z BSplayerjem...sem se ga navadil in ima nekaj funkcij, ki jih drugi nimajo oz, vsaj ne v taki obliki...bom probal še s starejšo verzijo...
To je najboljša rešitev, ki sem jo tudi jaz že pred časom uporabil. Zdaj imam verzijo 1.32, in z njo tudi ni težav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12586 (10441) | Jst |
» | Kateri player za filme in glasbo?Oddelek: Programska oprema | 4671 (4407) | vice boy |
» | Težave z divx filmiOddelek: Programska oprema | 1370 (1289) | podtalje |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4422 (3702) | R33D3M33R |
» | BSplayer 1.21 izšel!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7289 (5538) | r5r |