Forum » Pomoč in nasveti » resetiranje PC-ja nova plata in XP
resetiranje PC-ja nova plata in XP
mark36 ::
Imam probleme, ki so mi vedno manj jasni in bi res rabil pomoč
Zgodovina:
stari deli:
Plata: lucky star K7VAT+
Procesor: AMD Duron 700
Grafična: Diamond Viper 550 16mb
RAM: 192 Mb (128 + 64)
HDD: Maxtor 80Gb
Kupil sem grafično WinFast A180 B T powered by NVIDIA GeForce4 MX 4000, With AGP8X, 64 DDR memory pred skoraj enim letom in ko sem hotel namestiti XP je mi je med namestitvijo zamrznil PC in sicer ko je na začetku moder ekran se spodaj v beli vrstici napiše windows start ali nekaj takega nato pa je zamrznil
ko sem dal noter staro grafično je delalo normalno. Ko sem naložil XP je sem spet dal noter novo grafično takrat pa se mi je začel samodejno resetirati dokler mi ni totalno zaštekal in sicer pri zagonu XPjev med preverjanjem MUP.sys ali nekaj takega zato sem grafično zamenjal misleč da je kaj narobe z njo a je bilo isto zato sem do sedaj živel z VIPERJEM in spet na nowo nowe XP-je 2003
Sedaj pa ne morem naložiti DELPHI ker se mi med setupom resetira PC...
Novo kupljeno pred kratkim(staro mesec do dva):
Monitor: Likom 17"
DVD pekač LITE-ON SOHW 1613S Retail
HDD: Segate 80 gb
Napajalnik 300W kupljen pred pol leta
Med tem sem nakupil zgoraj navedeno in sedaj največji problem :
podal sem se v nakup nove matične procesorja in RAM a misleč da bo končno težav konec
Matična: ASUS K8V-X
Procesor: AMD Sempron 3100+
RAM: 256 Mb DDR DIMM
Ko sem zamenjal dele in seveda vstavil tudi zgoraj omenjeno grafično WinFast ker VIPER ne paše v novo plato in hotel inštalirati XP-je se mi je med inštalacijo resetiral ... (ins icer skoraj na istem mestu kot sem opisal zgoraj po tem ko preveri FAT, NTFS...)
Kaj sem naredil:? formatiral Disk in spet isto probam druge windowse in se resetira še prej.
Sploh ne morem skoz
Sestavil sem staro konfiguracijo in vam to sedaj pišem v upanju na pomoč.
Ali mislite da je spet kriva grafična ali kaj drugega?
Zgodovina:
stari deli:
Plata: lucky star K7VAT+
Procesor: AMD Duron 700
Grafična: Diamond Viper 550 16mb
RAM: 192 Mb (128 + 64)
HDD: Maxtor 80Gb
Kupil sem grafično WinFast A180 B T powered by NVIDIA GeForce4 MX 4000, With AGP8X, 64 DDR memory pred skoraj enim letom in ko sem hotel namestiti XP je mi je med namestitvijo zamrznil PC in sicer ko je na začetku moder ekran se spodaj v beli vrstici napiše windows start ali nekaj takega nato pa je zamrznil
ko sem dal noter staro grafično je delalo normalno. Ko sem naložil XP je sem spet dal noter novo grafično takrat pa se mi je začel samodejno resetirati dokler mi ni totalno zaštekal in sicer pri zagonu XPjev med preverjanjem MUP.sys ali nekaj takega zato sem grafično zamenjal misleč da je kaj narobe z njo a je bilo isto zato sem do sedaj živel z VIPERJEM in spet na nowo nowe XP-je 2003
Sedaj pa ne morem naložiti DELPHI ker se mi med setupom resetira PC...
Novo kupljeno pred kratkim(staro mesec do dva):
Monitor: Likom 17"
DVD pekač LITE-ON SOHW 1613S Retail
HDD: Segate 80 gb
Napajalnik 300W kupljen pred pol leta
Med tem sem nakupil zgoraj navedeno in sedaj največji problem :
podal sem se v nakup nove matične procesorja in RAM a misleč da bo končno težav konec
Matična: ASUS K8V-X
Procesor: AMD Sempron 3100+
RAM: 256 Mb DDR DIMM
Ko sem zamenjal dele in seveda vstavil tudi zgoraj omenjeno grafično WinFast ker VIPER ne paše v novo plato in hotel inštalirati XP-je se mi je med inštalacijo resetiral ... (ins icer skoraj na istem mestu kot sem opisal zgoraj po tem ko preveri FAT, NTFS...)
Kaj sem naredil:? formatiral Disk in spet isto probam druge windowse in se resetira še prej.
Sploh ne morem skoz
Sestavil sem staro konfiguracijo in vam to sedaj pišem v upanju na pomoč.
Ali mislite da je spet kriva grafična ali kaj drugega?
mark36 ::
Pa še to sedaj mi celo dela WINFast grafična na stri konfiguraciji kar nikoli ni tako da ne vem več kaj naj si mislim.
Boli me že glava..od tega
Boli me že glava..od tega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zamrznitev računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 914 (774) | ross|e20 |
» | Računalnik se pri igranju iger ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 1236 (1022) | fubick |
» | Predlogi za plitki žep (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4893 (3371) | boštjan |
» | proc, mama plata in grafičnaOddelek: Kaj kupiti | 1914 (1467) | rh^ |
» | problem (najverjetneje) z Leadtek GF4Ti4400 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3334 (2624) | Blizz |