Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kje kupiti zelo poceni mini vrtalnik
Kje kupiti zelo poceni mini vrtalnik
NUFAN ::
Zanima me če kdo ve kje se da dobit res zelo poceni mini ročni vrtalnik. Kvaliteta ni pomembna.
Hvala za vsak odgovor.
Hvala za vsak odgovor.
stromar ::
Conrad ima enga v akciji, za svedre se mi zdi da od 1mm do 3mm. Cena če se prav spomnim je okrog 1500sit. Je na 12V, tako da rabiš še napajalc
_pobesneli_ ::
sejem pordenone(italija) konec aprila 20euru kopija minicrafta ,jaz sm ga kupu 2 leti nazaj in šiba zadeva :D
sicer pa pridejo po sloveniji une potujoče trgovine,ga imajo za 5 jurju se mi zdi
220v,močan je kar precej 100W+ ne vem točno ker ga nimam pri roki.
sicer pa pridejo po sloveniji une potujoče trgovine,ga imajo za 5 jurju se mi zdi
220v,močan je kar precej 100W+ ne vem točno ker ga nimam pri roki.
Gregor
zlabo ::
Jaz furam enega iz IC-ja, dela na 18V, sem že kar nekaj vezij zvrtal z njim...
Mislim da je ene 2jurja
LP, zlabo
Mislim da je ene 2jurja
LP, zlabo
zlabo ::
Ma nimam zdele digitalca doma, sem ga posodu. Jutr dam slikco gor, drugač pa nič posebnga, po obliki neki podobnga kot un iz conrada.
Lp, zlabo
Lp, zlabo
Jok3r ::
Delat se da tudi na 3k rpm in se manj verjetno. Jaz vrtam na veliki vrtalni masini pa ima samo 3k rpm. Problem je samo vpenjalna glava, ker 1mm sveder kar ven pade tako da potrebujem tiste ko so na vrhu odebeljeni. Tem malim strojckim verjetno zelo padejo obrati ko se obremenijo zato pa imajo prsoti tek tako velik (12k in več...).
Nejc Pintar ::
verjetno je za same diske bolje če so obrati višji, drugače pa bormašina ima veliko moč, tukaj pa je bistvo v hitrosti...
Lahko je biti prvi, če si edini!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stroboskop -> mocnejsi stroboskop (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6909 (5952) | DimmniBurek |
» | Vodno hlajenje-kako narediti oz. kakšen termostat kupiti?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1968 (1680) | zlabo |
» | Pribor za fino spajkanjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3440 (3292) | zlabo |
» | Ventilator na/v napajalniku se ne vrtiOddelek: Strojna oprema | 1905 (1722) | T0RN4D0 |
» | Dremel vs Perceuse Minilor?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1518 (1395) | Lio |