» »

Kateri email klient priporočate in kako rešiti v msn messangerju email not verifyed sporočilo

Kateri email klient priporočate in kako rešiti v msn messangerju email not verifyed sporočilo

Joze_K ::

Torej:
za ta malo rabim en mail klient (pa ne bi rad outlooka dal zaradi ranljivosti) - pogoj je slo jezik. Sem gledal thunderbirda pa nima slo prevoda (ker sem ji firefox dal za browser) - kaj priporočate pa je v slo? Rabim enostavnega brez divjih funkcij...

Drugo kako gmail naslov vpisati v msn messanger tako, da ne bo non-stop javljal email adress not veryfied... In da tisti na drugi strani tudi ne dobi tega sporočila za naš mail?

Hvala... Jože

Jaffa ::

2. Ko si se registriral, si dobil na tist email s katerim si se registriral mail od MS. Tam najdeš en link, s katerim podrdiš tvojo registracijo in potem tisto "not v...." zgine.
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

s56vpe ::

2. Men tut ne deluje pa sem ze vse probu
Tist mail namreč nikol ne pride, pa sem ze več mail naslovu probal.
Zdej mam Yahoo pa gre ko šus :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: s56vpe ()

Joze_K ::

Meni je pa prišel MAIL za potrditev verifikacijo GMAIL naslova - sicer z enodnevno zamudo, ampak vendarle. Sem ga uspel verificirati!:D

Beernarrd ::

Meni tudi ni nikoli uspelo verificirat emajla.
Če je problem samo v tem da ti vedno piše email not verified, potem sem mogoče našel rešitev, ker meni sedaj tega nenadoma ne kaže več.
In kaj sem naredil? Open source, fantje, open source >:D. Na msn account sem se priklopil z gaim-om in v njem spremenil kako naj me vidijo drugi. Sedaj me tudi v trillianu pod tem imenom kaže.

Mavrik ::

Če ne dobite maila, pojdite na http://www.passport.net, se tam prijavite in poiščite možnost za ponovno pošiljanje e-maila za verifikacijo. Malo je možnost skrita, toda je pa tam.
The truth is rarely pure and never simple.

OmegaBlue ::

Jest sm direktno na support mail zamoril - pa so me ročno potrdili.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gmail in preveranti: pike so pomembne (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5923408 (17125) AštiriL
»

MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
1019373 (6558) klemenSLO
»

Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5121079 (18156) Kwizlord
»

MSN live messenger

Oddelek: Programska oprema
81969 (1573) msedem
»

Kako narediti msn account z lastnim mailom?

Oddelek: Pomoč in nasveti
133876 (3616) EagerWolf

Več podobnih tem