Forum » Omrežja in internet » Kateri email klient priporočate in kako rešiti v msn messangerju email not verifyed sporočilo
Kateri email klient priporočate in kako rešiti v msn messangerju email not verifyed sporočilo
Joze_K ::
Torej:
za ta malo rabim en mail klient (pa ne bi rad outlooka dal zaradi ranljivosti) - pogoj je slo jezik. Sem gledal thunderbirda pa nima slo prevoda (ker sem ji firefox dal za browser) - kaj priporočate pa je v slo? Rabim enostavnega brez divjih funkcij...
Drugo kako gmail naslov vpisati v msn messanger tako, da ne bo non-stop javljal email adress not veryfied... In da tisti na drugi strani tudi ne dobi tega sporočila za naš mail?
Hvala... Jože
za ta malo rabim en mail klient (pa ne bi rad outlooka dal zaradi ranljivosti) - pogoj je slo jezik. Sem gledal thunderbirda pa nima slo prevoda (ker sem ji firefox dal za browser) - kaj priporočate pa je v slo? Rabim enostavnega brez divjih funkcij...
Drugo kako gmail naslov vpisati v msn messanger tako, da ne bo non-stop javljal email adress not veryfied... In da tisti na drugi strani tudi ne dobi tega sporočila za naš mail?
Hvala... Jože
- polepsal: OmegaBlue ()
Jaffa ::
2. Ko si se registriral, si dobil na tist email s katerim si se registriral mail od MS. Tam najdeš en link, s katerim podrdiš tvojo registracijo in potem tisto "not v...." zgine.
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
s56vpe ::
2. Men tut ne deluje pa sem ze vse probu
Tist mail namreč nikol ne pride, pa sem ze več mail naslovu probal.
Zdej mam Yahoo pa gre ko šus
Tist mail namreč nikol ne pride, pa sem ze več mail naslovu probal.
Zdej mam Yahoo pa gre ko šus
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s56vpe ()
Joze_K ::
Meni je pa prišel MAIL za potrditev verifikacijo GMAIL naslova - sicer z enodnevno zamudo, ampak vendarle. Sem ga uspel verificirati!
Beernarrd ::
Meni tudi ni nikoli uspelo verificirat emajla.
Če je problem samo v tem da ti vedno piše email not verified, potem sem mogoče našel rešitev, ker meni sedaj tega nenadoma ne kaže več.
In kaj sem naredil? Open source, fantje, open source . Na msn account sem se priklopil z gaim-om in v njem spremenil kako naj me vidijo drugi. Sedaj me tudi v trillianu pod tem imenom kaže.
Če je problem samo v tem da ti vedno piše email not verified, potem sem mogoče našel rešitev, ker meni sedaj tega nenadoma ne kaže več.
In kaj sem naredil? Open source, fantje, open source . Na msn account sem se priklopil z gaim-om in v njem spremenil kako naj me vidijo drugi. Sedaj me tudi v trillianu pod tem imenom kaže.
Mavrik ::
Če ne dobite maila, pojdite na http://www.passport.net, se tam prijavite in poiščite možnost za ponovno pošiljanje e-maila za verifikacijo. Malo je možnost skrita, toda je pa tam.
The truth is rarely pure and never simple.
OmegaBlue ::
Jest sm direktno na support mail zamoril - pa so me ročno potrdili.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail in preveranti: pike so pomembne (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23408 (17125) | AštiriL |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9373 (6558) | klemenSLO |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21078 (18155) | Kwizlord |
» | MSN live messengerOddelek: Programska oprema | 1969 (1573) | msedem |
» | Kako narediti msn account z lastnim mailom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3876 (3616) | EagerWolf |