Forum » Programska oprema » Outlook - help
Outlook - help
coctail123 ::
Mojstri še vedno imam sledeč problem :
mam outlook expres + ruter + adsl + bitdefender in v outlooku včasih pošiljanje pošte gre normalno, včasih pa javi, da se je časovna povezava iztekla. Kaj ga muči? V bitdefenderju sem outlooku dal vse dovolilnice, potem sem v drugi varianti bitdefenderja izklopu - pa v nobeni ne dela!
Sprejemam lahko vso pošto, poslati je pa ne morem - noja, včasih gre (če je zunaj sončno). Glede pop in smtp(mail) nastavitev mam že polno glavo - vse je naštelano, zadeva pa ne laufa. Tudi v ruterju je načeloma vse ok - mam linksys-ovega. Do interneta dostopam normalno, lepo laufa... In to je to. Sedaj sem si naložil mozzilo thunderbird - pa je vse po starem! En mail gre poslat, pri naslednjem pa se zaustavi in se časovna omejitev izteče (tesno pošiljam po 5k-velikost). Firewall je izklopljen. Paaaa nee dela!
Aja - glede ip jev mam naštelano avtomatsko določanje (sta 2 pc ja na ruterju-trenutno). Če to kaj vpliva... Mislim pa da ne bi smelo.
Hja... Na siolu nimajo pojma za kaj se gre
Heeelp!
[moderator: Ni se potrebno DRETI!]
mam outlook expres + ruter + adsl + bitdefender in v outlooku včasih pošiljanje pošte gre normalno, včasih pa javi, da se je časovna povezava iztekla. Kaj ga muči? V bitdefenderju sem outlooku dal vse dovolilnice, potem sem v drugi varianti bitdefenderja izklopu - pa v nobeni ne dela!
Sprejemam lahko vso pošto, poslati je pa ne morem - noja, včasih gre (če je zunaj sončno). Glede pop in smtp(mail) nastavitev mam že polno glavo - vse je naštelano, zadeva pa ne laufa. Tudi v ruterju je načeloma vse ok - mam linksys-ovega. Do interneta dostopam normalno, lepo laufa... In to je to. Sedaj sem si naložil mozzilo thunderbird - pa je vse po starem! En mail gre poslat, pri naslednjem pa se zaustavi in se časovna omejitev izteče (tesno pošiljam po 5k-velikost). Firewall je izklopljen. Paaaa nee dela!
Aja - glede ip jev mam naštelano avtomatsko določanje (sta 2 pc ja na ruterju-trenutno). Če to kaj vpliva... Mislim pa da ne bi smelo.
Hja... Na siolu nimajo pojma za kaj se gre
Heeelp!
[moderator: Ni se potrebno DRETI!]
- spremenilo: bastadu ()
boych ::
Mene je včasih je*** antivirus, ki je pregledoval izhodno pošto. Poskusi izklopit to funkcijo v AV programu!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650644 (8181) | Domini tm |
» | Thunderbird Authentication failed napakaOddelek: Omrežja in internet | 657 (611) | mat3 |
» | Outlook Express problemOddelek: Programska oprema | 4006 (3809) | darkolord |
» | Koliko daste uporabniki ADSL in kabelskega neta na varnost???Oddelek: Programska oprema | 1967 (1606) | ombre |
» | Popolna varnost za uporabnike z adsl-jemOddelek: Omrežja in internet | 3106 (2104) | HriBB |