Forum » Strojna oprema » USB Key problem
USB Key problem
JanezH ::
Zivjo,
problem z USB key-om:
frendica je delala na racunalniku in shranila podatke na USB key (pravilno s tistim safe nacinom ali karkoli ze).
Nato se je spomnila da mora poslati email, sla nazaj za racunalnik. Ko je vtaknila noter USB key, se ji je izpisalo, da ga mora formatirat, torej ne more priti do podatkov. Gor ima pomembne podatke, ki jih ne sme izgubiti.
A ima kdo kako idejo kaj storiti?
A bi pomagal kak data recovery program?
lep pozdrav
problem z USB key-om:
frendica je delala na racunalniku in shranila podatke na USB key (pravilno s tistim safe nacinom ali karkoli ze).
Nato se je spomnila da mora poslati email, sla nazaj za racunalnik. Ko je vtaknila noter USB key, se ji je izpisalo, da ga mora formatirat, torej ne more priti do podatkov. Gor ima pomembne podatke, ki jih ne sme izgubiti.
A ima kdo kako idejo kaj storiti?
A bi pomagal kak data recovery program?
lep pozdrav
full ::
Ne vem če se bo dalo kaj nardit.
Moja izkušnja.
Sem mel isti problem, je napisal formatirat. Po neuspešnih poizkusih recoverya sem se sprijaznu da sem pač zgubu podatke, nč važnga na srečo in hočem formatirat tko kot je predlagal vsemogočni WIN. In kaj napiše potem? "Tega diska ni mogoče formatirati!"
Od takrat vse kar snemam na USB naredim kopijo tud na HD disk!
Dotični USB-key sem od veselja sleku in ga mam golega (brez ohišja, da ne bo pomote) pod monitorjem za okras in opomin da ne pozabim nardit kopije.
Vprašanje za poznavalce, mogoče mal glupo
A bi šlo v Linuxu, če je kak emulator da bere FAT ?
Moja izkušnja.
Sem mel isti problem, je napisal formatirat. Po neuspešnih poizkusih recoverya sem se sprijaznu da sem pač zgubu podatke, nč važnga na srečo in hočem formatirat tko kot je predlagal vsemogočni WIN. In kaj napiše potem? "Tega diska ni mogoče formatirati!"
Od takrat vse kar snemam na USB naredim kopijo tud na HD disk!
Dotični USB-key sem od veselja sleku in ga mam golega (brez ohišja, da ne bo pomote) pod monitorjem za okras in opomin da ne pozabim nardit kopije.
Vprašanje za poznavalce, mogoče mal glupo
A bi šlo v Linuxu, če je kak emulator da bere FAT ?
You help me and I will help you.
Luj :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjen USB?Oddelek: Strojna oprema | 2833 (2017) | solatko |
» | Linux based router na USBOddelek: Omrežja in internet | 2867 (2038) | Steinkauz |
» | USB ključ error => disk is not formattedOddelek: Pomoč in nasveti | 4278 (3835) | muzičar |
» | linux na usb ključuOddelek: Operacijski sistemi | 2104 (1710) | ajagodnik |
» | Linux za USB-keyOddelek: Operacijski sistemi | 1188 (968) | Daedalus |