Forum » Kaj kupiti » Kje v LJ priporočate za printanje digialnih fotografij?
Kje v LJ priporočate za printanje digialnih fotografij?
username ::
Ker doma nimam dobrega (zlasti pa ne hitrega) tiskalnika, bi nekatere fotografije nesel v fotografski studio, da mi jih sprintajo.
Zanima me, kam v Ljubljani nosite printat digitalne fotke (kje naredijo dobro, hitro in po možnosti poceni), kakšne cene imajo...
Slike bi sicer v studio prinesel kar osebno na CDju, ker nimam hitre internet povezave, tako da mi tovrstne variante na pomagajo kaj dosti.
Zanima me, kam v Ljubljani nosite printat digitalne fotke (kje naredijo dobro, hitro in po možnosti poceni), kakšne cene imajo...
Slike bi sicer v studio prinesel kar osebno na CDju, ker nimam hitre internet povezave, tako da mi tovrstne variante na pomagajo kaj dosti.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)
- spremenilo: username ()
username ::
Ja a noben ne daje printat slikc al kaj?
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)
podbevna ::
Jaz uporabljam kar online storitev Pošte Slovenije. Naročilo oddaš od doma, cene so nižje kot v vseh studijih, dostava pa je zastonj. Kvaliteta je odlična, omogočajo pa dimenzije od 8*13 do 20*30 (za več nisem prepričan) in vse vmes (različna razmerja z nastavitvijo fill ali fit).
Za prenos Photo order programčka, cenike ipd. pa si poglej na njihovi spletni strani.
Za prenos Photo order programčka, cenike ipd. pa si poglej na njihovi spletni strani.
Gaber ::
Male fotke printam sam, večje (A4+) pa nesem delat v Foto Grad, sicer se mi zdi da so mal dražji sam kar se pa tiče kvalitete pa nimam pripomb...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izklop avtomatskega čiščenja Canon IP4600Oddelek: Pomoč in nasveti | 1328 (1189) | -žiga- |
» | Multifunkcijska za domačo raboOddelek: Kaj kupiti | 4252 (3495) | debil |
» | Kateri digitalec (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3724 (3090) | Caligula |
» | Razvijanje digitalnih fotografij ???Oddelek: Zvok in slika | 9174 (8577) | Tigorsami |
» | PhotoshopOddelek: Zvok in slika | 1586 (1441) | ferjan |