» »

Ekran se "ugasa" in nevem kaj je vzrok tega!

Ekran se "ugasa" in nevem kaj je vzrok tega!

HroSCeK ::

Hmm... Imam en zanimiv problem in mislim da s tem problemom nisem edini!

Pri uporabi svojega abacusa mi slika veckrat za sekundo "zgine" iz ekrana.. Ponavadi se to dogaja ko se kej veliko osvezuje v windowsih in dolocenih programih (fllashFXP, office, explorer...). Vcasih je to le 1x, vcasih 5x zgine zaporedoma.. Posledica tega so zbrkana okna, ki so odprta in podobno..

Ker sem prakticen clovek in hocem ugotovit kaj je to sem za zacetek zamenjau graficno kartico.. Iz GeForce 4 MX440 sem presel na (hibrid :D ) Geforce FX5500 ampak slika sekar izginja.. Zamenjau sem ekran iz Hyundai DeluxeScan 5870 sem presel na Belinejo.. Na graficni sem presel iz SVGA na DVI z adapterjem SVGA->DVI pa sekar izginja.. Zamenjau sem gonilnike za graficno iz originalnih na OMEGA driverje prav tako sem poskusil tudi driverje od Winsowsa.. Rezultat: Vedno enak :O

Zdj pa mi je nekako zmankalo idej kaj nej se probam.. Vsa fora je pa v tem, ker sem zadnje case bolj intenzivno sprasevau folk kaj nej nardim in sem ugotovil da se to dogaja se najmanj 5im osebkom, ki jih poznam..

Kaj je vzrok te napake? A je Windows kej kriv?

Vikking ::

nastavi osveževanje na 60hz, če imaš slučajno že tako nastavljeno, pol pa res nevem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD z GPUOpen odpira orodja in gonilnike za svoje grafične čipe

Oddelek: Novice / Grafične kartice
4811355 (9286) matijadmin
»

prenosnik in 4k monitor težave

Oddelek: Pomoč in nasveti
152478 (1875) theone11
»

Menjava kondenzatorja na plati ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
9712995 (9765) Pyr0Beast
»

grafična za Solidworks

Oddelek: Strojna oprema
433237 (2536) Icematxyz
»

AMD Sempron je tu

Oddelek: Novice / Procesorji
293016 (3016) Sgt. Lipnikar

Več podobnih tem