» »

Uporaba Bluetooth slušalke za pogovor v MSN Messengerju

Uporaba Bluetooth slušalke za pogovor v MSN Messengerju

Venturer ::

Imam USB Bluetooth vmesnik na pc-ju (uporabljam ga predvsem za prenos slik iz mobilca na pc) in Bluetooth slušalko ki jo uporabljam z mobilnikom, in sicer Motorola HS-801.
Zanima me če je možno uporabiti bluetooth povezavo med Pc-jem in Slušalko za pogovor v messengerju, seveda brez uporabe gsm-a?
l.p.

CaqKa ::

če se ne motim meni dela z divo gem. samo pač izbrat morš tam v opcijah da imaš bluetooth.

samo glupo je, ko enkrat prekineš.. pol morš spet nekak znova it.

ali pa recimo v winampu lahko naštelaš da ti zvok tja pošilja.. to tudi dela da recimo muziklo iz winampa poslušaš preko bluetooth slšalk.

Venturer ::

Hvala za hiter odgovor. Diva gem je mp3 predvajalnik? Kako se nastavi to v WinAmpu, sem neki probaval pa ne gre. Ta slušalka nima priloženega nobenega programa, a je tu problem?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Venturer ()

CaqKa ::

diva gem je mp3 predvajallnik z zmožnostjo bit BT slušalka oziroma headset.
ja v winampu greš tam ne preferences v output možnosti pa naštelaš output na bt
potem ti na slušalki zazvoni, kot da bi te kdo klical. pa dvigneš pa je to to.

Venturer ::

Hmm sem poizskusil v WinAmpu in dal na bluetooth, vendar se ne sliši nič,niti mi ne zvoni slušalka, enako je če dam na bluetooth v messengerju. Ko grem v My Bluetooth places, pod my Devices mi najde samo gsm, slušalke pa ne. Ne vem a bi moral dobit kak driver za slušalko, ali je mogoče treba prekinit povezavo z gsm-om da se lahko vzpostavi nova.
edit: sem pozabil na slušalko pairat(pairing s pc-jem), zdaj dela. :)
l.p.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Venturer ()

CaqKa ::

berem celo kolobocijo pa v ozadju že razmišljam kak ti bom odgovoril če si jih sparil.. eh iji se poprat :)

kak se znova povežeš ko enkrat na slušalki stisneš tipko za odložit? morš znova pairing naredi t al kako? pri winampu vem da morem jaz winamp znova naložit.. da kao na novo pošlje zvok na njega..

Venturer ::

Hehe se opravičujem, sam se še lovim s tem bluetoothom. Ja pri meni je tko da moram najprej spairat slušalko ko pa ja sperana, moram pa še dat connect, in ko je ne rabim dam disconnect. To je če kliknem ikonco za bluetooth, je program ki je zraven usb bluetootha.Samo imam problem s BT vmesnikom ker enkrat mi najde gsm in dovoli pošiljanje datotek na gsm, drugič najde gsm pa noče pošiljat, spet tretjič mi napiše da BT ni pravilno inštaliran... Ne vem kaj je to ampak sumim da gre za driverje ki niso "XP APPROVED" , kot mi napiše ko instaliram BT. Tako da se zezam pa nanovo instaliram BT, enkrat dela enkrat ne:\ , no s slušalko je pa podobno. A pri tebi vse lepo dela, ti vedno lepo poveže in najde tudi če imaš dve stvari, ker meni je prej ko sem imel samo gsm, po nekaj poskusih instaliranja lepo delalo?
l.p.

CaqKa ::

mja. mam jaz tudi podobne težave.. mam pa nek digitus 10m usb BT adapter. itak da vsi jemljejo driverje od widcoma pa jih pol ne znajo lepo pošlihtat da bi lepo delali.. pa itak imajo vsi isti čip.. nevem.. masovna industrija ki se ji malo j za uporabnike.

Venturer ::

Aha, se pravi da je to splošen problem večine BT adapterjev in verjetno nima smisla iskat kakšnih drugih driverjev po netu(mam jaz tud widcom). No men končno oboje funkcionira, samo upam da ne samo začasno.
l.p.

CaqKa ::

nič ne rečem da je res.. to je samo moje mnenje, glede na to kar vidim da industrija dela v drugih segmentih.. lep primer so recimo divxplayerji.. ogromno jih ima enak čip, pa noben ne podpira podnapisov s šumniki (uradno). če ne uporabljaš kakih fejst naprednih opcij je mogoče smotrno pustit laufat BT softver ki je vključen v xpsp2. jaz ko sem pa preko btja hotel uredit net povezavo za dlačnik pa si pač ne morem privoščit xpsp2 BT driverja pač pa widcomovega.

Merlin_1 ::

Bt uporabljam veliko z računalnikom in mobitelom in še slušalko. Problem pa je v varnostnih nastavitah BTja. Brez SP2 je bilo ful težav. Nisi ga smel dat v drug usb pa še veliko nepotrebnega klikanja je bilo. Z SP2 pa dela brez vseh težav.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Daljinski upravljalnik za PC

Oddelek: Pomoč in nasveti
375539 (4200) Bramac ^^
»

[BlueTooth] USB Adapter + Slusalka/Mikrofon

Oddelek: Kaj kupiti
94977 (4596) k4vz0024
»

bluetooth slušalke + usb dongle težave

Oddelek: Pomoč in nasveti
192289 (2008) nokia6310
»

DIVA GEM - prenosni MP3 player

Oddelek: Zvok in slika
111451 (1155) mcemic
»

dve zvočni

Oddelek: Zvok in slika
141537 (1290) rookie

Več podobnih tem